Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Το ξέρατε ότι ο Μπέν Άλι και το κόμμα του ήταν μέλη στη Σοσιαλιστική Διεθνή;;

 
Όπως διαβάζουμε στα blogs antilogos και  filologos10., ο δικτάτορας Μπέν Άλι ( στη φώτο παρασημοφορεί τον σοσιαλιστή «ευεργέτη» της χώρας μας κ. Στρος Καν) και το σοσιαλιστικό του κόμμα, ανήκαν στη Σοσιαλιστική Διεθνή, στην οποία ανήκει και το σοσιαλιστικό κόμμα της χώρας μας (ΠΑΣΟΚ)  και της οποίας Πρόεδρος είναι ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός μας κ. Παπανδρέου.
 
Προφανώς εκεί στη Σοσιαλιστική Διεθνή, είτε δεν έχουν....καλά αντανακλαστικά, αφού δεν κατάλαβαν τόσα χρόνια τώρα ότι ο Μπεν Άλι ήταν δικτάτορας και εξόντωνε συστηματικά πολιτικούς του αντιπάλους, είτε είναι μεγάθυμοι και συγχωρούσαν τον φίλο και μέλος τους δικτάτορα.

Στον Ριζοσπάστη διαβάζουμε, κάτι που ομολογουμένως είχε ξεφύγει ακόμα και από το διαδίκτυο:
 
«Ε, λοιπόν, ο κύριος Μπεν Αλί, ο στρατιωτικός καριέρας που είχε φοιτήσει στην Ειδική Στρατιωτική Σχολή της Γαλλίας, αλλά και στην Ανώτατη Σχολή Πληροφοριών και Ασφαλείας των ΗΠΑ, ο κύριος που από το λεγόμενο«ιατρικό πραξικόπημα» του 1987 μέχρι και προχτές που απέδρασε κυνηγημένος διατηρούσε την εξουσία στην Τυνησία, ήταν – αυτός και το κόμμα του το RCD – εκλεκτά μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!»

Το RCD και ο Μπεν Αλί διαγράφτηκαν από τη Σοσιαλιστική Διεθνή του κ. Γιώργου Παπανδρέου, μόλις πριν λίγες μέρες, στις 18 Γενάρη, και αφού πρώτα είχε εκτελέσει πάνω από 100 εξεγερμένους Τυνήσιους…