Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Καρατζαφέρης: Φοβάμαι εθνικό ακρωτηριασμό


Giorgos-Karatzaferis
Στα.. χωριά του καραμανλισμού, δηλαδή στις Σέρρες βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που εσχάτως επιχειρεί να διαψεύσει την έντονη φημολογία για επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία μέσω του Συνεδρίου του Ιουνίου, είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς, ενώ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:

“Η Ελλάδα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Κάποιοι εμφανίζονται να μην έχουν αντιληφθεί τα πραγματικά περιστατικά, και ωραιοποιώντας καταστάσεις αποσκοπούν και προσβλέπουν στο να κερδίσουν περισσότερη ανοχή από τον ελληνικό λαό.
Μιλούν για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, την ώρα που αυξάνονται τα ποσοστά ανεργίας. Αυξάνονται τα ενοικιαστήρια σε όλους τους δρόμους, κάτι που σημαίνει ότι κλείνουν επιχειρήσεις. Αυξάνεται το δημόσιο χρέος, και οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε ανήκεστο βλάβη της οικονομίας.
Φοβάμαι τον εθνικό ακρωτηριασμό, και με ανησυχεί το γεγονός ότι ουδείς σκέφτεται προς την κατεύθυνση αυτή. Διολισθαίνουμε σε όλα τα επίπεδα, κυρίως όμως σε κοινωνικό επίπεδο. Βλέπουμε ακραία πράγματα, που διαλύουν την  οικογένεια.
Με το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό βρίσκεται ουσιαστικά σε εξέλιξη ένα παιχνίδι ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και τον κ. Κουβέλη. Ο κ. Κουβέλης θέλει να δείξει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι σε ορισμένα θέματα στριμώχνει τον Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς από την πλευρά του καταλαβαίνει ότι αν το δεχθεί, θα έχει πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματός του.
Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι ένα αντιρατσιστικό υπέρ των Ελλήνων. Εμείς είμαστε τα θύματα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου