Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο Ανδρέας Ψυχάρης έθεσε θέμα υποψηφιότητάς του!


Ο Δήμος Αθηναίων πιθανότατα θα αποτελέσει το «δοκιμαστήριο» για τις μελλοντικές συνεργασίες των τριών πολιτικών κομμάτων που συνθέτουν τον σημερινό κυβερνητικό συνασπισμό. Ταυτόχρονα, όπως πολλοί εκτιμούν, θα είναι το καθαρτήριο για εκείνους που αισθάνονται τύψεις για τις μέχρι σήμερα πολιτικές τους επιλογές στο επίπεδο αυτής της συνεργασίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει με κάθε τρόπο να αποφύγει επιλογές οι οποίες θα τον «αιχμαλωτίσουν» ή ακόμα θα του δημιουργήσουν έντονο πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματός του. Η απάντηση την οποία φέρεται να έδωσε στον Ανδρέα Ψυχάρη όταν αυτός του εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ήταν χαρακτηριστική: «Άστο και θα δούμε…».

Γιατί όπως φημολογείται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σκέφτεται σοβαρά να υιοθετήσει την πρόταση των δυο εταίρων του στην Κυβέρνηση για κοινή υποψηφιότητα. Το πρόσωπο το οποίο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες σε μια τέτοια περίπτωση είναι ο σημερινός Δήμαρχος.

Φυσικά για το πρόσωπο του κ. Καμίνη έχουν διατυπωθεί πολλές ενστάσεις αφού η μέχρι τώρα πορεία του κινείται στο ψυχαγωγικό μεθόριο ανάμεσα στον γκροτέσκο λαϊκισμό και στην εγωιστική μεγαλαυχία Δελαπατρίδη! 

Ωστόσο η περίπτωση του κ. Ανδρέα Ψυχάρη δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα. Μάλιστα ο βουλευτής της Α’ Αθηνών φαίνεται να έχει εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο για τον Δήμο. 

Πληροφορίες που έγιναν γνωστές αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση θα επιχειρήσει να εισέλθει στον νέο κυβερνητικό σχήμα-το οποίο θα προκύψει από τον ανασχηματισμό του Ιουνίου- στην θέση του Υφυπουργού δημόσιας τάξης. Και αυτό γιατί είναι διατεθειμένος να δώσει όλο το βάρος της καμπάνιας του στην  ασφάλεια των πολιτών του Δήμου.

Στο μεταξύ κανένας δεν μπορεί να αγνοεί την περίπτωση του επιτυχημένου στον Δήμο, Νικήτα Κακλαμάνη.

Τ.Χ 



http://newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου