Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Μην ασχοληθείς ποτέ με αυτές τις γυναίκες

Το πέσιμο σε κάποιο από τα παρακάτω κορίτσια θα έπρεπε να διώκεται ποινικά. Θα είχες όρεξη για μπλεξίματα με το νόμο;

Ο κινηματογράφος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η ζωή μας έχουν διδάξει ότι όλα είναι πιθανά. Θυμήσου πόσα χρόνια έκανες να ξεπεράσεις ότι η Monica Bellucci κλαίει για τον Vincent Cassel. Ή πόσες φορές έχεις ακούσει για παντρεμένους που χωρίζουν επειδή ο κολλητός του γαμπρού έφυγε με τη νύφη. Γενικά κάποιοι πήραν στα σοβαρά το 'all is fair in love' και δεν γνωρίζουν κανένα όριο. Και αυτό είναι λάθος. Μέγα.

Υπάρχουν γυναίκες, για τις οποίες δεν (πρέπει να) ισχύουν ανώφελες δικαιολογίες τύπου "δεν μπόρεσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου""η έλξη ήταν αμοιβαία""βλέπουμε τις ίδιες αμερικάνικες σειρές".
Υπάρχουν γυναίκες που πρέπει να σου προκαλούν ερωτική έλξη ίση και μικρότερη από ένα κιλό βερίκοκα.
Ταυτόχρονα, υπάρχουν περίπου 3,5 δισεκατομμύρια άλλες, πιο safe γυναίκες για να αναζητήσεις τον έρωτα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Μακριά από τις παρακάτω:

Η γκόμενα του κολλητού σου

Δεν θα έκανες κάτι μαζί της ακόμη κι αν ήσασταν κλεισμένοι σε ένα κελί του Westeros και σας τάιζαν κατσαρίδες με το ζόρι. Δεν υπάρχει αυτή η γυναίκα για σένα. Στην καλύτερη, άντε να γίνει άλλος ένας κολλητός που ενσωματώθηκε στην παρέα. Στην χειρότερη, θα χωρίσουν, θα τη δεις την επόμενη μέρα στο δρόμο και θα της μιλήσεις λιτά και ευγενικά. Όπως μιλάς στον ταχυδρόμο.
Βασικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ: Γιατί ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελες να την πέσει σε δική σου γκόμενα είναι ο κολλητός σου. Αηδία και για την γκόμενα και για τον κολλητό.

Η Ωραία του γραφείου

Σήκωσε το κεφάλι από τον υπολογιστή, κοίταξε γύρω σου και μέτρα άντρες. Τους βγάζεις 20; Σύμφωνα με τις αρχές της Στατιστικής και του Ανδρικού Εγκεφάλου, οι 7 από τους 20 της την έχουν πέσει ήδη και οι 13 το έχουν σκεφτεί. Εξ όσων γνωρίζεις, η Ωραία του γραφείου είναι ακόμα μόνη, τουτέστιν έχει γειώσει κόσμο και κοσμάκη. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα απορρίψει και σένα. Αλλά αλήθεια τώρα, θες να νιώσεις άλλος ένας από την αγέλη;
Βασικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ: Γιατί, ακόμα και στην ευκταία περίπτωση που το κορίτσι ανταποκρίνεται, κάποια στιγμή θα χωρίσετε και θα χρειαστεί να ζήσεις και να δουλέψεις στον ίδιο χώρο με μια πρώην σου. Και με διαφορετικό άντρα να της την πέφτει κάθε μέρα. Τέλεια βρε.

H Μάνα του κολλητού σου

 

Αν είσαι στην κλασική ονειροπόλα φάση που πιστεύεις πως ό,τι διαδραματίζεται σε μια σειρά ή μια ταινία, μπορεί κάλλιστα να συμβεί και στην πραγματική ζωή και μάλιστα όλο αυτό να έχει πλάκα (βλ. αστεία φάση με τη Stifler's Mom στο American Pie), λυπάμαι, ήρθε η ώρα να σηκωθείς απ' το κρεβάτι.
Υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που θα σε λοξοκοιτάξουν για αυτή σου την επιλογή και ένας που θα προσπαθήσει να σε σκοτώσει με ό,τι βρει μπροστά του. Ο κολλητός σου.
Βασικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ: Γιατί το 'όχι μάνες' (γενικά και για κάθε χρήση) είναι απαράβατος ΝΟΜΟΣ της αντρικής φιλίας. Καμία ελαστικότητα, καμία εξαίρεση.

Η γυναίκα του διευθυντή σου

Τα στοιχεία της Eurostat για τον Μάρτιο του 2013 έδειξαν ότι η Ελλάδα κρατάει την πρωτιά στην ανεργία εντός Ευρωζώνης με ποσοστό 27,2%. Στους νέους, τα πράγματα είναι ακόμη πιο φωτεινά με την ανεργία να είναι πιο κοντά στο 100% παρά στο 0%. Για την ακρίβεια, το κοντέρ έγραψε 59,1%.
Θες πραγματικά να συζητήσουμε γιατί δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τη γυναίκα του διευθυντή σου;
Βασικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ: Για το άβολο ενδεχόμενο να ΜΗ χάσεις τη δουλειά σου. Εκεί είναι που θα γίνεις ο μοναδικός Έλληνας το 2013 που θα εύχεται να μείνει άνεργος.

Αυτή που κεράτωσε τον γκόμενό της μαζί σου

Έχουμε συζητήσει εκτενώς τόσο για τα πιθανά οφέλη που μπορεί να έχει το κέρατο στην ψυχοσύνθεση και το μέλλον σου όσο και για το γεγονός ότι κιεσύ ο ίδιος έχεις απατήσει κάπου, κάπως, κάποτε (βασικά συχνά, αλλά τέλος πάντων).
Το σαράκι που τρώει κάθε άντρα που εισβάλλει ακάλεστος σε μια σχέση, όμως, παραμένει θέμα ταμπού που θα συζητήσεις με τους κολλητούς σου, συνήθως κατόπιν εορτής. Το γεγονός ότι ένα κορίτσι ασχολήθηκε (sic) μαζί σου, ενώ είχε γκόμενο, είναι αυτομάτως χάντικαπ για το πόσο σοβαρά θα τη δεις μελλοντικά.
Βασικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ: Γιατί, με μια όχι και τόσο μακρινή λογική, ο επόμενος γκόμενος που θα κερατώσει, εχμ, θα είσαι ΕΣΥ.

Η στρίπερ που με τα πολλά έκανες 'φίλη'

 

Ο πίνων μεθά, ο παίζων χάνει και αυτός που πιστεύει ότι θα 'κλέψει' το κορίτσι από τη νύχτα και τα Baby Gold και θα το βάλει στον ίσιο δρόμο (ή σε ό,τι θεωρεί ίσιο δρόμο ο καθένας), τα κάνει και τα τέσσερα. Πίνει, μεθάει, παίζει και χάνει. Όλοι ξέρουμε κάποιον που ξέρει κάποιον που γνώρισε κάποια κλπ.
Βασικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ: Γιατί ακόμη κι αν ζεις τον απόλυτο έρωτα που τραγουδάει ο Θέμης Αδαμαντίδης, οι καταστάσεις στις οποίες είσαι μόνος εναντίον όλων είναι εξουθενωτικές και η προσπάθεια να κερδίσεις το πλήθος είναι φιλότιμη, πλην καταδικασμένη σε αποτυχία.

Η πρώην σου

Πριν φανώ απόλυτος, να υπογραμμίσω ότι για να λογιστεί ως πρώην μια κοπέλα, πρέπει να περάσει καιρός μετά το χωρισμό, να έχεις/έχετε προχωρήσει σε άλλες σχέσεις, να έχετε χάσει επαφή, κοινώς να έχετε νιώσει το τέλος της σχέσης σας. Οτιδήποτε λιγότερο λέγεται διάλειμμα και όχι χωρισμός.
Τώρα θα φανώ απόλυτος. Αν όντως μια κοπέλα περάσει στη σφαίρα των πρώην, όποια στιγμή κι αν διαλέξεις να την επαναφέρεις ελπίζοντας ότι (ως δια μαγείας) όλα θα 'ναι όλα όπως παλιά, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Η σχέση θα σαπίσει και ο χωρισμός θα φωτίζει τον αττικό ουρανό ως η μοναδική έξοδος απ' όλο αυτό.
Βασικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ: Γιατί τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με πριν όλα θα είναι τα ίδια και λογικά χειρότερα από πριν.

Η αδερφή του κολλητού σου

Πιο άβολο και από τα αστεία που καταγράφονται καθημερινά στα νέα επεισόδια του 'Κάτι Ψήνεται'. Όχι ότι δεν έχει συμβεί πολλάκις ιστορικά, αλλά εξήγησέ μου. Πώς ακριβώς θα γκρινιάξεις, μιλήσεις, αναφερθείς στους κολλητούς σου για την γκόμενά σου, όταν τυγχάνει να είναι η αδερφή ενός. Λογοκρισία και καταστάσεις ανελευθερίας. Το λιγότερο.
Βασικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ: Γιατί το 'καλύτερο' σενάριο που προκύπτει από τα 'αντικρουόμενα συμφέροντα' είναι να μην χωρίσεις και να ζήσετε εσείς καλά και ο αδερφός της-κολλητός σου ακόμα καλύτερα. Αλλά, μεταξύ μας, υπάρχουν πολλά λιγότερο 'καταδικαστικά' σενάρια. Και φυσικά, πολλά άλλα και (σχετικά) ακίνδυνα κορίτσια για να ασχοληθείς.
Καλή τύχη με αυτό το τελευταίο!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου