Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Δείτε πως μεγάλωσε το μωρό από το Hangover [εικόνες]


Τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του Hangover III έκλεψε ο 6χρονος Γκράντ Χόλμκουιστ ο οποίος κατάφερε, μετά από λυσσαλέες audition, να παίξει και πάλι τον ρόλο του παιδιού της στρίπερ με τον οποίο τον γνωρίσαμε στο πρώτο μέρος του blockbuster κωμικού franchise.

«Πήραμε τηλέφωνο την μητέρα του, της είπαμε ότι ετοιμάζουμε και άλλη ταινία και την ρωτήσαμε πως είναι ο Γκράντ και τι κάνει». Αυτό δήλωσε ο σκηνοθέτης των Hangover Τοντ Φίλιπς για το πως προέκυψε και πάλι η συνεργασία με το νεαρότερο μέλος του Wolfpack. Ενώ, αντίστοιχα, η μητέρα του Γκράντ δήλωσε στο People «Καταλάβατε ότι είναι ο ίδιος από τα μάγουλα. Σωστά;».
Χωρίς αυτό σημαίνει ότι ο Γκράντ πήρε τον ρόλο χαριστικά, αφού χρειάστηκε να κερδίσει στην audition δεκάδες άλλα ξανθά παιδιά που ήθελαν τον ίδιο ρόλο.
Ο 5χρονος πλέον Γκραντ, πάντως, έδειχνε όντως σαν μικρός σταρ στην πρεμιέρα της ταινίας. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτό.
Στην πρώτη ταινία τον ρόλο του μωρού έπαιξε τόσο ο Γκράντ, όσο και η δίδυμη αδελφή του Έιβορι. Καθώς επίσης και άλλα 6 κοριτσάκια. Αν και στην τελική κόπια σε όλες σχεδόν τις σκηνές κατέληξε να είναι ο Γκραντ.


Πηγή: Δείτε πως μεγάλωσε το μωρό από το Hangover [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/106534#ixzz2U0uwZXq8

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου