Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων: Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Σάκης Ιωαννίδης

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ, με τον Σάκη Ιωαννίδη να είναι ο νέος ηγέτης της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, στη θέση του Ανδρέα Παπαμιμίκου.
Ο κ. Ιωαννίδης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία, που διεξήχθη την Κυριακή για την ανάδειξη του νέου προέδρου της γαλάζιας νεολαίας.



Σε επίπεδο Κυκλάδων και στα έξι εκλογικά κέντρα, δηλαδή στη Σύρο, τη Μύκονο, την Τήνο, υη Νάξο, την Πάρο και την Σαντορίνη είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα


ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 209


Σάκης Ιωαννίδης  207
ΛΕΥΚΑ 2
ΑΚΥΡΑ 0



Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο  πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλκάδων Φίλιππος Φόρτωμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα 209 μέλη της ΟΝΝΕΔ σε όλο το νομό  που τίμησαν με την ψήφο τους την οργάνωση μας . Με τη συμμετοχή 29.194 νέων σε όλη τη χώρα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Θέλω να συγχαρώ το νέο πρόεδρο της οργάνωσης Σάκη Ιωαννίδη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Σήμερα ή γενιά μας εξέλεξε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ένα πραγματικά άξιο συνοδοιπόρο. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να πάει την οργάνωση ένα βήμα μπροστά και να αφήσει το δικό του στίγμα. Ένα είναι σίγουρο, o Ανδρέας Παπαμιμίκος αξίζει ένα μεγάλο μπράβο γιατί αποτέλεσε για όλους εμάς την έμπνευση για να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου