Αποφασισμένοι να προασπίσουν την ελληνικότητα του κουραμπιέ εμφανίζονται οι φορείς της Καβάλας, με αφορμή τις... γαστριμαργικές βλέψεις της Τουρκίας.
Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου της Καβάλας, Αγγελος Τσατσούλης, σημείωσε ότι προ ημερών συναντήθηκε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του ζήτησε να επισπεύσει τη διαδικασία έγκρισης και ελέγχου του φακέλου υποψηφιότητας του προϊόντος, ώστε αμέσως μετά να λάβει την έγκριση από την επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου