Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Πάγκαλος: «Όλοι μαζί με το Σαμαρά, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος»


Αίσθηση προκαλούν εκ νέου οι θέσεις που διατυπώνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη του στην Καθημερινή, ο οποίος δηλώνει… θαυμαστής του Αντώνη ΣαμαράΑφού το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει έκπληξη τη μέχρι τώρα παρουσία του πρωθυπουργού, τονίζει ότι ο κ. Σαμαράς κατάφερε να διαμοφώσει ένα συναινετικό κλίμα και δημιουργεί ελάχιστες αφορμές για κριτική».
 

Ο κ. Πάγκαλος πάει ένα βήμα παραπέρα και υποστηρίζει ότι με βάση το έργο που έδειξε μέχρι τώρα ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι η μόνη διέξοδος είναι η συστράτευση με τον Αντώνη Σαμαρά.

«Με βάση λοιπόν το έργο που βλέπω ως τώρα, θα έλεγα "όλοι μαζί με τον Σαμαρά, διότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος"», υποστήριξε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.


Κατά τα άλλα, ο κ. Πάγκαλος στάζει… φαρμάκι για τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτηρίζει… γελοίο άτομο!

Σύμφωνα με το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ «εκφράζει μια συμμαχία αναρχικών και νεοκομμουνιστών και μια μερίδα του εκλογικού σώματος, η οποία είναι αγανακτισμένη, γιατί έχει χάσει ένα μέρος από τα κεκτημένα της. Τέτοια κόμματα δεν μπορούν να μακροημερεύσουν, όπως και το αντίστοιχο του γραφικού κ. Καμμένου»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου