Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Η αλήθεια για Παπαμιμίκο - Ψυχάρη


Γνωρίζει καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. 

Χάρη σε αυτό εξάλλου κατάφερε να υπερνικήσει τον συνδιεκδικητή του στην κούρσα της ΟΝΝΕΔ, τον Κώστα Χατζή. Δεν υπάρχει εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ που να μην καλύπτεται από κάποιο μέσο ενημέρωσης, δεν υπάρχει πρωτοβουλία του που να μη διαφημίζεται σε κάποιο blog, δεν υπάρχει εκδήλωση για την οποία να μη φτιάχνεται κάποια καινούρια ιστοσελίδα. Είναι τέτοιο το μέγεθος της προβολής που "επιζητεί" η ηγεσία της ΟΝΝΕΔ που πλέον πολλοί μιλάνε για δράσεις που γίνονται όχι για την ουσία ... αλλά για τη διαφήμιση. 

Έχοντας διαπιστώσει τις σημαντικές δυνατότητες που η πρόσβαση στα μέσα μαζικής επικοινωνίας παρέχουν ... χτίζει η ηγεσία της ΟΝΝΕΔ για το μέλλον. Δεν έλαβαν υπόδειξη να προωθήσουν τον Ψυχάρη, ούτε τους υποχρέωσε κανείς να το κάνουν. Προσωπική τους επιλογή ήταν να τον καλέσουν στην κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ και ας φέρεται ως μία προσωπικότητα που αυτή τη στιγμή διχάζει τη Νέα Δημοκρατία.

Ανεξαρτήτως του αν ο άνθρωπος κατέβει ή όχι υποψήφιος βουλευτής ... ο Ανδρέας με την κίνηση του θα έχει να προσδοκά για το μέλλον ... όταν αυτός με τη σειρά του ίσως να διεκδικεί μία βουλευτική έδρα. Ας θυμάται όμως το τι παθαίνει όποιος σπέρνει άνεμους ... 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου