Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τι κάνει σήμερα ο Πρόδρομος Καθηνιώτης;

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο πρώτο «Big Brother». Μπορεί μάλιστα να μην βγήκε νικητής στο ριάλιτι του 2001 που είχε πάρει μέρος, αλλά είχε καταφέρει να ξεχωρίσει.


Κι αυτό αποδείχτηκε από τις προτάσεις που του έγιναν αργότερα. Ο Πρόδρομος έβγαλε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Το πρώτο παιχνίδι», το οποίο έχει στοιχεία από την παραδοσιακή ελληνική μουσική. Ασχολήθηκε και με την τηλεόραση συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής «Η Ελλάδα παίζει» λαμβάνοντας καλές κριτικές.

Σήμερα, ο Πρόδρομος, όπως λέει στοnewsbeast.gr, έχει από πέρυσι ανοίξει με τον αδερφό του μία επιχείρηση, ένα εστιατόριο – ψαροταβέρνα, στη Σκόπελο. Το εστιατόριο είναι καθημερινά ανοικτό από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 2 τη νύχτα και ονομάζεται «Ακταίον ο Πρόδρομος».

Στον ελεύθερό του χρόνο πηγαίνει πολύ συχνά για μπάνιο και κάνει θαλάσσια σπορ ενώ παίζει και ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στην ομάδα των παλαιμάχων του νησιού που λέγεται Α.Ο.Σ. (Σκοπέλου). 



«Σε αυτή την ομάδα έπαιζα το 2000 προτού μπω στο παιχνίδι. Σήμερα χαίρομαι γιατί βρισκόμαστε ξανά όλοι οι παίκτες μαζί» λέει χαρακτηριστικά. 

Ο επιχειρηματίας πλέον το καλοκαίρι το περνά στη Σκόπελο και το χειμώνα επιστρέφει στην Αθήνα για την αναζήτηση κάποιου νυχτερινού μαγαζιού, στο οποίο θα τραγουδά. 



Λατρεύει βέβαια και την τηλεόραση αλλά, όπως αναφέρει, επειδή έχει αποχωρήσει καιρό τώρα από τη συγκεκριμένη δουλειά, είναι δύσκολο να του γίνουν προτάσεις. Σε καμία περίπτωση πάντως, δεν έχει μετανιώσει για τη συμμετοχή του στο πρώτο ριάλιτι γιατί θεωρεί ότι αυτή η κίνησή του τού άνοιξε τις πόρτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου