Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

«Η Αριστερά μπορεί να γίνει πρώτη δύναμη»

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας. Παράλληλα, προέταξε την ανάγκη τη συγκρότηση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας και υπογράμμισε ότι στις εκλογές η Αριστερά μπορεί να γίνει πρώτη δύναμη με κοινή συμπόρευση.


Ο κ. Τσίπρας έκανε δημόσια παρέμβαση το βράδυ της Πέμπτη (26.1.2012) σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Ιωνία με τίτλο «Η απάντηση της Αριστεράς στην κρίση», στην οποία μίλησαν επίσης η ανεξάρτητη βουλευτής κυρία Σοφία Σακοράφα και το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντ. Νταβανέλος.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι το PSI εξελίσσεται σε «μεγάλη κλοπή» των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και σε «ωραίο πλιάτσικο για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τους ιδιώτες ομολογιούχους».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στον επικεφαλής της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «κάποιος πρέπει να πει στον κ. Παπαδήμο ότι δεν είναι πλέον αντιπρόεδρος στην ΕΚΤ, αλλά πρωθυπουργός και οφείλει να υπερασπίζεται όχι τα συμφέροντα των τραπεζών αλλά τα δικαιώματα του λαού».

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/01/blog-post_1818.html#ixzz1keb6AXbV

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου