Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αλαλούμ στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ- Μόνος υποψήφιος ο Χ. Τσιαβίκος- Δρακούλης στο thebest.gr: Δεν συμμετέχω σε δουλειές της νύχτας


Η πρωτοβουλία για την ανάδειξη νέου Προέδρου στην ΟΝΝΕΔ Αχαϊας, με διαδικασίες- αστραπή, που δεν προβλέπονται από το καταστατικό, έχει ανάψει για τα καλά τα αίματα, ενώ στα γραφεία της Ν.Δ. στην Αγίου Νικολάου όπου εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, κλήθηκε ακόμη και η αστυνομία προκειμένου να τηρηθεί η τάξη και να αποφευχθούν τα έκτροπα. Ένταση επικράτησε  όταν μέλη της παράταξης εμπόδιζαν τους διαμαρτυρόμενους να μπουν στην πολυκατοικία, ενώ στη συνέχεια τους έβαλαν και όρους να ανεβαίνουν λίγοι, λίγοι  και με... ησυχία!
Τότε ήταν που άρχισε η κόντρα και κάποιοι εκ των διαμαρτυρόμενων είπαν να κληθεί η αστυνομία.
Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας Πατρών οι οποίοι δέχθηκαν τηλεφώνημα που έλεγε ότι υπήρξε έντονη διαμάχη μεταξύ των στελεχών του οργάνου και ότι απαιτείται άμεση παρέμβαση των αστυνομικών αρχών.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν, οι αστυνομικοί έφυγαν από τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ ενώ δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις.
 
Οι υπέρμαχοι της λύσης της καρατόμησης με διαδικασίες εξπρες του "Νικολοπουλικού" Γιώργου Δρακούλη, συγκρούονται με τα μέλη της οργάνωσης που κάνουν λόγο για πρωτοφανείς διαδικασίες που δεν συνάδουν με το κύρος και το παρελθόν της ΟΝΝΕΔ.
"Δεν συμμετέχω σε παράνομες διαδικασίες της νύχτας" είπε στο thebest.gr ο αποκεφαλισθείς Πρόεδρος Γιώργος Δρακούλης ο οποίος δεν βρίσκεται στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ.
"Πρόκειται για μια καθόλα παράνομη διαδικασία. Εγώ πράγματα που γίνονται όχι στο φως της μέρας, αλλά τη νύχτα στα γραφεία της Ν.Δ. δεν τα γνωρίζω" συμπλήρωσε και τόνισε ότι την ώρα που δοκιμάζεται η χώρα, κάποιοι αντί να κοιτάνε τους πολίτες, κοιτάζουν πώς θα "φάνε" τον Δρακούλη, γεγονός που είναι λυπηρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες στις εκλογές υπάρχει μόνο ένας υποψηφιος, ο Χ. Τσιαβίκος, μέλος της ΔΑΠ-ΑΕΙ ενώ στα γραφεία της Αγίου Νικολάου βρίσκεται και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ σε ρόλο ...πυροσβέστη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου