Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Αστυνομία στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ - Στα δύο η Οργάνωση

Mέχρι και η αστυνομία εκλήθη για τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ Αχαϊας προκειμένου να αποτραπούν επεισόδια μεταξύ μελών της ΟΝΝΕΔ που προχωρούσαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του ενός και μοναδικού υποψηφίου και των άλλων μελών που αμφισβητούσαν την διαδικασία καθαίρεσης του Προέδρου της Οργάνωσης Γιώργου Δρακούλη (επειδή είναι πολιτικός φίλος του κ. Νικολόπουλου) και θεωρούσαν παράνομες τις εκλογές.
Τα αίματα άναψαν όταν αρχικά μέλη της παράταξης εμπόδιζαν τους διαμαρτυρόμενους να μπουν στην πολυκατοικία που στεγάζονται τα γραφεία της Ν.Δ. (Αγίου Νικολάου). Στη συνέχεια τους επέτρεψαν την είσοδο αρκεί να ανέβαινε... ένας ένας. Υπήρξε ένταση, έγιναν καταγγελίες, ενώ εκλήθη και η Αστυνομία. Δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλοι δύο ένστολοι βρέθηκαν στο σημείο. Η διαδικασία έγινε στο άψε σβήσε, αφού η εντολή από τα κεντρικά της ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα (Βασίλης Σιαδήμας) ήταν... να γίνουν γρήγορα οι εκλογές, να απομακρυνθεί ο "αντισαμαρικός" Δρακούλης και να υπάρξει άλλο πρόσωπο. 

Οι εκλογές έγιναν μέσα σε δύο ώρες, τα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας δεν είχαν καν ενημερωθεί για τη διαδικασία, δεν γνώριζαν ούτε ποιος είναι ο υποψήφιος. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης εμφανίστηκε στο χώρο ως "Πόντιος Πιλάτος". Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για ποιο λόγο δεν επιτρέπεται η λήψη πλάνων από τη διαδικασία... δεν απάντησε! 

Στις εκλογές υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα, ενώ κάποιοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν προσφυγή αμφισβητώντας την διαδικασία.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου