Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AVIS: Η AVIS ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2012


Η Avis ταξιδεύει την Σταρ Ελλάς και την Μις Ελλάς 2012

Η Avis ήταν χορηγός στον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ 2012 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου σε γνωστό club της Αθήνας, προσφέροντας μία εβδομαδιαία ενοικίαση αυτοκινήτου στη φετινή Σταρ Ελλάς Βασιλική Τσιρογιάννη και στη Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη.


Η συμμετοχή στην ζωή της πόλης είναι εγγενές κομμάτι της ταυτότητας της Avis, η οποία με ένα στόλο 35.000 αυτοκινήτων προσφέρει ποικιλία επιλογών για κάθε περίσταση και κάθε επιθυμία. Η χορηγία των καλλιστείων 2012, εντάσσεται σε αυτή την φιλοσοφία της Avis αποδεικνύοντας ότι η ενοικίαση αυτοκινήτου δεν είναι ένα αποκλειστικά καλοκαιρινό «έθιμο», ούτε αντρικό «προνόμιο» και μπορεί να καλύψει τις προσδοκίες και τις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Οι λαμπερές νικήτριες παρέλαβαν τα δώρα τους από τον σταθμό της Avis στον Γέρακα και φωτογραφήθηκαν με τα αυτοκίνητα που θα οδηγούν για την επόμενη εβδομάδα. Το προσωπικό του σταθμού και τα στελέχη της Avis που παρέδωσαν τα κλειδιά στις νικήτριες τους έδωσαν συγχαρητήρια για τη βράβευσή τους και τους ευχήθηκαν «καλές και ασφαλείς διαδρομές».

Είτε πρόκειται για επαγγελματική ανάγκη, σύντομη εκδρομή ή τις καθημερινές διαδρομές στην πόλη, η Avis έχει το κατάλληλο αυτοκίνητο που ταιριάζει στον τρόπο ζωής και την προσωπικότητά μας. Η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να είναι καθημερινή συνήθεια. Είναι απίστευτα εύκολο με την Avis!




Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 160 χώρες με περισσότερους από 5.000 σταθμούς ενοικίασης και εξυπηρετεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο. Με 400 εργαζομένους και δίκτυο με περισσότερους από 77 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων και με στόλο 35.000 αυτοκινήτων, η Avis κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά καλύπτοντας ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και στην νέα της υπηρεσία μίσθωσης Ι.Χ. φορτηγών εως 3,5 τόνους «van 4U».



Πληροφορίες: κα. Ρέα Βερβίτα, Τηλ: 210-6879605, Fax: 210-6879671, e-mail: Rea.Vervita@avis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου