Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΦΡΙΚΗ! 202 παιδιά εκτέλεσαν οι ναζί - Διαβάστε και δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ την ιστορία


Όσοι πάσχουν από διαρκή αμνησία -αυτό αφορά τους μεγαλύτερους- αλλά κι όσοι λόγω αμάθειας -για τους νεότερους- για την οποία δεν ευθύνονται αποκλειστικά, εκφράζουν έστω και “ψήγμα” συμπάθειας για τους φασίστες και τους ναζί καλό θα είναι να διαβάσουν τις δύο ιστορίες από το το παρελθόν. Και οι δύο στην Τσεχοσλοβακία από ανθρωπόμορφα κτήνη ντυμένα με στολές των ναζί. Πρόκειται για τις σφαγές συνολικά 202 παιδιών στην Τσεχοσλοβακία! Παιδιών…


Η μία σφαγή έγινε σαν σήμερα το 1939. Η Γκεστάπο εκτέλεσε 120 παιδιά τα οποία …κατηγορήθηκαν για αντιναζιστική συνομωσία!!!
Η δεύτερη σφαγή έγινε το 1942 στο χωριό Λίντιτσε της Τσεχοσλοβακίας.

Στις 2 Ιουλίου του 1942, τα περισσότερα από τα παιδιά του Lidice, ενός μικρού χωριού της τότε Τσεχοσλοβακίας, παραδόθηκαν στο τοπικό γραφείο της Γκεστάπο.

Τα 82 παιδιά στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδο εξόντωσης στο Chełmno, 70 χιλιόμετρα μακριά, όπου δολοφονήθηκαν με δηλητηριώδη αέρια.Το χωριό με εντολή του Χίτλερ εξαφανίστηκε!!! Αυτός ήταν ο ...υπερήφανος στρατός των ναζί.

Το γλυπτό της Marie Uchytilová αποτελεί φόρο τιμής σε αυτά τα παιδιά.

Ας το κοιτάξουν καλά όσοι ξεδιάντροπα εξακολουθούν καλυμμένοι με άλλους μανδύες να εκθειάζουν …το μεγαλείο των ναζί. Αυτοί ήταν ,η ιστορία γράφτηκε και δεν αλλάζει με κόλπα και αλλαγές “ταμπέλας”. Ο ναζί είναι πάντα ναζί... Ακόμη και σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου