Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

H Forthnet ανεβάζει ταχύτητες με VDSL

H Forthnet, η εταιρία που έφερε το ίντερνετ στην Ελλάδα, πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή καινοτομία και διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών της, διπλασιάζει τις ταχύτητες πρόσβασης στο ίντερνετ με την εισαγωγή της τεχνολογίας VDSL.
 

Με διαρκείς επενδύσεις στο ιδιόκτητο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο εισάγει τεχνολογίες αιχμής και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία broadband με ακόμη πιο γρήγορο ίντερνετ, που φτάνει τα 50 Μbps. Τώρα, με τη νέα τεχνολογία VDSL, η Forthnet δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να κατεβάζουν και να ανεβάζουν τα πάντα με διπλάσιες ταχύτητες βελτιώνοντας κατακόρυφα την αίσθηση της χρήσης του ίντερνετ.

Έτσι όλοι μέσα στην οικογένεια μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα μια σειρά από εφαρμογές που απαιτούν υψηλό bandwidth, ενώ είναι έτοιμοι να υποδεχθούν όλες τις νέες χρήσεις του ίντερνετ και ιδίως αυτές που προκύπτουν από τη σύγκλιση τηλεπικοινωνιών και ψυχαγωγίας, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία.

Όλες οι broadband υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα η Forthnet σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές καθώς και οι εκπληκτικές προσφορές συνδυασμού τους με τις Nova υπηρεσίες διασκέδασης, μπορούν να αναβαθμιστούν σε υπερυψηλές ταχύτητες VDSL έως και 50 Mbps, μόνο με 10 ευρώ επιπλέον. Στην Forthnet οι ταχύτητες ανεβαίνουν, οι τιμές μένουν χαμηλά.

Η διάθεση υπηρεσιών με τεχνολογία VDSL, ξεκινά από τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, σε όλες τις μεγάλες πόλεις αλλά και σε πολλές ημιαστικές περιοχές της Ελλάδας, δίνοντας την δυνατότητα πρόσβασης με ταχύτητες έως 50 Mbps σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της χώρας μας. Για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα πρόσβασης σε τεχνολογία VDSL μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδαwww.forthnetgroup.gr/wizard.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, το δίκτυο εμπορικών συνεργατών Forthnet & Nova, καλέστε 13831 με αστική χρέωση ή επισκεφθείτε τοwww.forthnetgroup.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου