Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ο Στάλιν Ανδρέας της ΟΝΝΕΔ καθαίρεσε τον Δρακούλη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για την καθόλα παράτυπη καθαίρεση του Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, Γιώργου Δρακούλη προεβήκαν η Τ.Ο. Καλαβρύτων, η Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας, η Τ.Ο. Ανατολικής Αιγιαλείας, η Τ.Ο. Αιγίου, η Τ.Ο. Νοτίου Διαμερίσματός, η Τ.Ο. Ανατολικού Διαμερίσματος, η Τ.Ο. Ψαροφαΐου στην ακόλουθη κοινή ανακοίνωση:


Δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως ενημέρωση από την Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ τόσο για τους λόγους καθαίρεσης του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας όσο και για την διενέργεια νέων εκλογών. Κατά συνέπεια, δεν αναγνωρίζουμε την ανάδειξη νέου προέδρου και δεν συμμετέχουμε σε αυτή την παράνομη ενέργεια, που αναιρεί την έκφραση της βούλησης της σχεδόν απόλυτης πλειοψηφίας των νέων της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, που επέλεξε στις 12 Ιουνίου του 2010 τον Γιώργο Δρακούλη για Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας. Η αυθαίρετη διαδικασία των νέων εκλογών είναι καθόλα παράτυπη, καταχρηστική και αντικαταστατική, αφού αντιστρατεύεται του καταστατικού της ΟΝΝΕΔ. Επιπλέον, δεν δεχόμαστε την καθαίρεση του εκλεγμένου από την βάση Προέδρου μας, χωρίς μάλιστα να  έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα που ορίζει το καταστατικό της ΟΝΝΕΔ και χωρίς να μας έχουν κοινοποιηθεί οι λόγοι αυτής της απόφασης από την Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ. Υπό αυτές τις συνθήκες για πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας αναγνωρίζουμε μόνο τον Γιώργο Δρακούλη, αυτόν που επέλεξε η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ΟΝΝΕΔ στην Αχαΐα, τον στηρίζουμε και είμαστε σύσσωμοι ενάντια σε αυτή την προσπάθεια εξοβελισμού του από την ΟΝΝΕΔ Αχαΐας.
Εφόσον, μας κοινοποιήσετε τα αποτελέσματα του πειθαρχικού που πέρασε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, τους ακριβείς λόγους και το σκεπτικό και εφόσον ακολουθηθούν οι καταστατικές διαδικασίες από την ΟΝΝΕΔ και διαπιστωθεί από τα αρμόδια όργανα της ΟΝΝΕΔ πως συντρέχουν σοβαροί λόγοι παύσης του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, τότε μόνο ζητούμε να διεξαχθούν εκλογές με διαφανείς διαδικασίες, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της ΟΝΝΕΔ και όχι με φωτογραφικές και μυστικές ψηφοφορίες, που απομακρύνουν την νεολαία από την ΟΝΝΕΔ και την Νέα Δημοκρατία.
Αναμένουμε την απάντηση της Κεντρικής Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ αλλά και της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά τιμής,
Τ.Ο. Καλαβρύτων
Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας
Τ.Ο. Ανατολικής Αιγιαλείας
Τ.Ο. Αιγίου
Τ.Ο. Νοτίου Διαμερίσματός
Τ.Ο. Ανατολικού Διαμερίσματος
Τ.Ο. Ψαροφαΐου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου