Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

 Τα τέλη κυκλοφορίας με δόσεις από την Τράπεζα Πειραιώς


teli kykloforias
Η Τράπεζα Πειραιώς δίνει  «ανάσα» στους πελάτες της. Τους παρέχει τη δυνατότητα να πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2013 σε 6 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικών καρτών στα δίκτυα εξυπηρέτησης της αλλά και στα πρώην της ATEBank.

Ο πολίτης δεν χρειάζεται να έχει ήδη «κατεβάσει» το ειδοποιητήριο Τελών Κυκλοφορίας του οχήματός του από το taxisnet.
Χρειάζεται μόνο ο προσερχόμενος στην Τράπεζα, να έχει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη του. Η Τράπεζα με τη σειρά της αυτόματα θα ανακτήσει τους απαιτούμενους κωδικούς πληρωμής και το οφειλόμενο ποσό κατευθείαν από τα συστήματα της ΓΓΠΣ του ΥΠΟΙΚ, για να ολοκληρώσει την πληρωμή.
Οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να προσέλθει στο μεγάλο πλέον δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας, ή να συνδεθεί με τις online υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank.gr, easypay.gr και ATEBank.gr για την εξόφληση των Τελών του, έχοντας επιλογές χρέωσης λογαριασμού, μετρητών και χρεωστικής κάρτας. Μάλιστα με χρήση πιστωτικής κάρτας Τράπεζας Πειραιώς και ΑΤΕbank παρέχεται και η δυνατότητα για έως 6 μηνιαίες άτοκες δόσεις, τόσο στα καταστήματα όσο και στις online υπηρεσίες.
Η Τράπεζα Πειραιώς μέσω των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής στηρίζει και ενισχύει τις προσπάθειες του ΥΠΟΙΚ για την προσφορά πλήρως ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους πολίτες, συμβάλλοντας έτσι στη διευκόλυνσή τους και δίνοντάς τους πολλαπλές επιλογές στην πληρωμή τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου