Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο Βορίδης έχει απόλυτο δίκιο!

Με τον Βορίδη διαφωνώ ιδεολογικά. Όμως στην περίσταση της πολιτικής του σύγκρουσης με τον κ.Καρατζαφέρη έχει απόλυτο δίκιο. Γιατί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο το οποίο ήταν από απόψεως μέτρων περισσότερο σκληρό από ότι η νέα του εκδοχή. Στην συνέχεια είχε προτείνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας προκειμένου να λυθούν τα βασικά ζητήματα ώστε η Ελλάδα να μην χρεοκοπήσει.

Αυτό το περί Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας το έλεγε και το ξανάλεγε ο κ. Καρατζαφέρης και μάλιστα δήλωνε υπερήφανος γιατί η Κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν δική του ιδέα. Μια κυβέρνηση στην οποία είχε τοποθετήσει και τέσσερεις δικού του Υπουργούς.

Μόλις όμως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είδε τα πρόσφατα δημοσκοπικά αποτελέσματα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Είναι πασίδηλο ότι ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι όσο μένει στην Κυβέρνηση αυτή θα έχει και ολοένα και περισσότεροι ψηφοφόροι του θα τον εγκαταλείπουν. Συνεπώς θεωρείται απολύτως φυσικό να διαφωνήσει μαζί του ο κ. Βορίδης.

Το πρόβλημα σε αυτή τη ν περίπτωση το έχει ο κ. Καρατζαφέρης ο οποίος έχεσε το σοβαρότερο του στέλεχος. Έναν πολιτικό ο οποίος αναδείχθηκε μέσα στο περιβάλλον της κρίσης. Γιατί ουδείς αμφισβητεί την σοβαρότητα του κ. Βορίδη ανεξάρτητα με το πολιτικό του παρελθόν το οποίο σε τελευταία ανάλυση φαίνεται να έχει ξεχάσει και ο ίδιος.

Οι δικές μου πληροφορίες λένε πάντως ότι λίαν συντόμως ο κ. Μάκης Βορίδης θα είναι υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής (παλαιό υπόλοιπο Αττικής)!

Π.Ρ




http://www.newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου