Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Το troktiko.eu ανανεώθηκε!

Με νέα εμφάνιση, δυναμικότερο χαρακτήρα και δεσμεύσεις για ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις έρχεται από σήμερα το καινούριο troktiko.eu! Οι επισκέπτες μπορούν πλέον να σχολιάσουν κάθε ανάρτηση και να δώσουν άμεσα το στίγμα της κοινής γνώμης για τα θέματα της επικαιρότητας.


Επίσης ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα μέσα από οποιαδήποτε σελίδα τουtroktiko.eu να «ανεβάσει» την δική του ανάρτηση, μία δυνατότητα που πραγματικά κάνει το troktiko.euεργαλείο καταγγελίας και έκφρασης στα χέρια κάθε πολίτη.

Σε 8 μήνες λειτουργίας, το troktiko.eu κέρδισε δεκάδες χιλιάδες φίλους από κάθε σημείο του πλανήτη με συνεχή ανανέωση, με αποκλειστικότητες, αποκαλύψεις, δίνοντας βήμα έκφρασης σε όποιον έχει κάτι να πεί. Από σήμερα, περνά σε νέο επίπεδο. Έρχεται ανανεωμένο και πιο λειτουργικό για να αποτελέσει σελίδα αμερόληπτης ενημέρωσης για όλους.

Είναι δέσμευση μας να εργαστούμε σκληρά προκειμένου το troktiko.eu να γίνει ακόμη πιο αποκαλυπτικό & καλύτερο ξεχωρίζοντας ως το μοναδικό μέσο που δίνει βήμα έκφρασης όλους. Αυτή είναι η δέσμευση στους 3,5 εκατομμύρια visitors και στα 30 εκατομμύρια pageviews από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι σήμερα.

Προσκαλούμε τα ελληνικά blogsνα ενισχύσουν αυτή τη προσπάθεια, αναρτώντας τα θέματα που κρίνουν πως αφορούν το ευρύ κοινό στο troktiko.eu& προβάλλοντας το troktiko.eu στο κοινό τους προκειμένου να το γνωρίσουν.

Φυσικά κάθε πρόταση ή παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη & θα είναι χαρά μας να την εκφράσετε.

Η ομάδα του troktiko.eu

www.troktiko.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου