Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Η πολιτική συναίνεση προϋποθέτει αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ και υιοθέτηση προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας ΟΝΝΕΔ Δήμου Χανίων, Μάρκος Κληματσάκης, στο περιθώριο των εγκαινίων των γραφείων της ΟΝΝΕΔ Χανίων, που πραγματοποιήθηκαν χθες, στην οδό Παρθενίου Κελαϊδή 24.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν παρουσία πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας καθώς και μελών της ΟΝΝΕΔ Χανίων αργά χθες το βράδυ.


Ο κ. Κληματσάκης, αφού εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του συνδικαλιστή, που σημάδεψε τη χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα, ανέφερε σχετικά: «Το μήνυμά μας σήμερα είναι ένα: Οτι είμαστε δίπλα σε αυτούς που παλεύουν στους δρόμους και τα πεζοδρόμια για να έχουμε εμείς αύριο, μεθαύριο ως νεολαία δικαιώματα, αλλά και την πατρίδα μας εκεί που πρέπει και της αξίζει».


Συνεχίζοντας ο κ. Κληματσάκης υπογράμμισε για τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ: «Το γραφείο που εγκαινιάζουμε είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο, περιμένουμε όλο τον κόσμο και θέλουμε τους νέους του Νομού Χανίων δίπλα μας».


Ερωτηθείς για το, αν οι εκλογές αποτελούν διέξοδο από την κρίση που περνάει η χώρα, απάντησε: «Κατά τη γνώμη μου η διέξοδος δεν είναι μόνο οι εκλογές. Για εμάς τους νέους είναι να κάτσουνε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να βρουν μια λύση για εμάς, για τα παιδιά μας, για τους ανέργους, για όλους».


Στην παρατήρηση δημοσιογράφου ότι, ωστόσο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αρνήθηκε τη συναίνεση στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, ο κ. Κληματσάκης σχολίασε: «Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ξεκάθαρη στάση τα δύο χρόνια που έχει αναλάβει την ηγεσία του κόμματος. Σαφώς και δεν μπορεί να συζητήσει. Το θέμα είναι να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ αυτό που σκέφτεται. Δεν μπορεί τη μία στιγμή να βρίζει και την άλλη να ζητά συναίνεση. Να αναθεωρήσει λίγο πίσω, να δεχθεί τις προτάσεις της ΝΔ, γιατί κάποιες φαίνεται και αποδεικνύεται ότι είναι σωστές και τότε να ξεκινήσει ένας γόνιμος διάλογος».
Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος πόλης της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Τ.Ε.Ι. Χανίων, Αγγελος Ρεμιγιάκης, καταφέρθηκε ενάντια στον νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα για την Ανώτατη Εκπαίδευση, αλλά και στο πολυνομοσχέδιο, υπογραμμίζοντας ότι έχουν πλήξει ολόκληρη τη χώρα, την οικονομία και τους φοιτητές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου