Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Για ακόμη μια φορά πρέπει να βροντοφωνάξουμε το ΟΧΙ.



Νύχτα σαν τους κλέφτες αποφάσισαν "οι σύμμαχοί μας" το κούρεμα και την υποδούλωση της χώρας στους δανειστές. Με την ανοχή της "Ελληνικής Κυβέρνησης". Η οποία στο εξής θα περιοριστεί στο να εκτελεί εντολές. Και επέλεξαν ως ημερομηνία την παραμονή της Εθνικής Επετείου. Δεν είναι τυχαίο.
Κάθε χρόνο για τα επόμενα 20 χρόνια η Εθνική μας έξαρση της 28ης Οκτωβρίου, θα προσγειώνεται από την ανάμνηση της παράδοσης της χώρας την παραμονή της επετείου.

Ο ψυχολογικός και επικοινωνιακός πόλεμος που δεχόμαστε είναι άριστα σχεδιασμένος και αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.



Η χρησιμοποιούμενη τακτική είναι: ελπίδα και χαλάρωμα, ράπισμα, νέα μέτρα. Στόχοι είναι η κάμψη του αγωνιστικού φρονήματος και η διασπορά διχόνοιας μεταξύ των κοινωνικών τάξεων, αλλά και μεταξύ ημών και των αδελφών μας Κυπρίων, αφού το "κούρεμα" καταστρέφει και την Κυπριακή Οικονομία λόγω υψηλής της έκθεσης σε Ελληνικά Ομόλογα. Οι στόχοι των δανειστών και για την Κύπρο είναι ο ορυκτός της πλούτος, το φυσικό αέριο.

Η πάγια τακτική των διαχρονικά επιτιθεμένων στην χώρα είναι ο εγκλωβισμός των Κυβερνώντων. Είτε με χρηματοδότηση των κομμάτων ή και προσώπων είτε με την εμπλοκή τους με προμήθειες. Σήμερα έχει την μορφή ανοχής στο βόλεμα, τις υπέρογκες αμοιβές, τα εξωφρενικά προνόμια. Ουδείς από τους 301 είναι αμέτοχος! Δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι! Όλοι συλλήβδην κοροϊδεύουν τους Έλληνες πολίτες. Χθεσινά παράδειγματα το "πισωπάτημα" -κατά τον Νότη Σφακιανάκη- της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς την διαβεβαίωση ότι δεν θα ψηφίσουν παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και η κυβίστηση της κυβέρνησης ως προς την διαβεβαίωση του Βενιζέλου ότι ή επικύρωση της όποιας απόφασης των Βρυξελλών με 180 ψήφους, γιατί δήθεν δεν παραχωρείται η εθνική κυριαρχία.
Ωστόσο είναι αυτό το κείμενο που μαγείρευαν κλεισμένοι επί τετράωρο οι Παπανδρέου, Βενιζέλος, Μόσιαλος και Ξενογιαννακοπούλου, προκειμένου να καμουφλάρουν την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, παρουσιάζοντάς την ως τεχνική βοήθεια. Εξ ου και οι συνεννοήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εξάλλου είναι βέβαιη και η επικοινωνία με Σαμαρά, μετά από την οποία ξεκίνησε το "πισωπάτημα" στις ανακοινώσεις τη αξιωματικής αντιπολίτευσης..

Για ακόμη μία φορά στην Ιστορία μας δεχόμαστε ως κράτος και ως έθνος επίθεση. Για ακόμη μία φορά ο εχθρός διαθέτει πέμπτη φάλαγγα εντός των εδαφών μας. Για ακόμη μια φορά πρέπει να βροντοφωνάξουμε το ΟΧΙ.

Το ερώτημα που πλανάται είναι αν οι εκπρόσωποι του Έθνους διαθέτουν την στοιχειώδη εθνική υπεριφάνια και ανθρώπινη αξιοπρέπεια για να το πράξουν.
Για ευθιξία, ούτε λόγος!

Ιωάννης Δέμος

Σχόλιο ΚΑΝΕΝΑ

Κάνουν μεγάλο λάθος, καθώς και οι υπόλοιποι της Βουλής, η δικαστική εξουσία και το άβουλο γεροντάκι της Προεδρίας που απλώς παρακολουθούν απαθείς την μετατροπή της χώρας σε ΜΙΚΡΟΑΠΟΙΚΙΑ των υπερεθνικών νταβατζήδων..

Θα τους ενοχλήσει και θα τους τιμωρήσει, ο Ελληνικός Λαός που βροντοφωνάζει και πάλι ΟΧΙ και οργανώνεται για τη μεγάλη σύγκρουση με ένα και μοναδικό στόχο να πάρει πάλι τις τύχες της χώρας στα χέρια του.

Περισσσότερα στην Ιδρυτική Διακήρυξη του ΚΑΝΕΝΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου