Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Οι ημέρες που η τηλεόραση, οι εφημερίδες, τα περιοδικά και το ραδιόφωνο κυριαρχούσαν στο τοπίο της ενημέρωσης έχουν περάσει. Τα τελευταία χρόνια το ίντερνετ αποτελεί όλο και περισσότερο τον πρωταρχικό προορισμό για όσους θέλουν να ενημερωθούν για την επικαιρότητα και να πληροφορηθούν όσα συμβαίνουν στον κόσμο.
Οι αλλαγές που έχει επιφέρει στο τοπίο της ενημέρωσης το internet είναι κοσμογονικές. Οι δυνατότητες που παρέχει στους χρήστες για άμεση και πληρέστερη πληροφόρηση από διαφορετικές πηγές, για συμμετοχή στην τελική διαμόρφωση της είδησης και για συνεχή επαφή με την επικαιρότητα μετατρέπουν την ενημέρωση μέσω διαδικτύου σε μια διαδικασία ιδιαίτερα ελκυστική.
Αναλογιζόμενοι όλα αυτά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το INPOST. Να ξεφύγουμε από τις παραδοσιακές μορφές δημοσιογραφίας, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας παρέχει το internet, να κάνουμε το βήμα παραπάνω, ελπίζοντας το εγχείρημα μας να σας προσφέρει την ενημέρωση που σας αξίζει!
Το INPOST σας φέρνει μέσα στα γεγονότα. Τη διαμόρφωση της είδησης την αναλαμβάνετε εσείς! Σας περιμένουμε με ολόφρεσκο look & feel, έγκυρο περιεχόμενο και πλούσια θεματολογία, καθημερινά και διαδραστικά στο www.inpost.gr και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του INPOST.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου