Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Τεράστιο το ενδιαφέρον των Ρωσικών ΜΜΕ και του λαού για την Αγία Ζώνη της Θεοτόκου. - - - Συνεχίζεται η "μούγκα" από τα εγχώρια "παπαγαλάκια"!

Μέλη της Ρωσικής Κυβέρνησης έφτασαν στη Μονή Βατοπαιδίου και συνόδευσαν την Αγία Ζώνη μέχρι την Αγία Πετρούπολη, όπου εκτέθηκε προς προσκύνηση. Μαζί τους και πολλοί εκπρόσωποι των ρωσικών Μμε.

Απαράδεκτοι οι Ρώσοι δημοσιογράφοι...τόλμησαν και πάτησαν το πόδι τους στο συγκεκριμένο μέρος, παίρνοντας μάλιστα δηλώσεις από τον "απατεώνα" Εφραίμ; Τς τς τς...έπρεπε πρώτα να ρωτήσουν τους εγχώριους "φωστήρες" των καναλιών για να τους...διαφωτίσουν (εκ μακρώθεν φυσικά, μιας και το Άγιον Όρος είναι πιο...κοντά στη Μόσχα παρά στην Αθήνα)!  (δείτε το βίντεο) ...


Μερικοί...ασήμαντοι πολιτικοί και παπάδες υποδέχονται την Αγία Ζώνη στο Αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης: Δεκαετίες...καθυστερημένοι οι κακόμοιροι, δεν πήραν μαθήματα από τους "Έλληνες" που κατευθύνονται κατά κοπάδια στα Αεροδρόμια για να υποδεχθούν κανέναν αλλοδαπό ποδοσφαιριστή... 
 Η Αγία Ζώνη μόλις έφτασε στην Αγία Πετρούπολη, υπό τα βλέμματα των "θρησκόληπτων" και "οπισθοδρομικών" Ρώσων. 
 Απαράδεκτοι οι Ρώσοι δημοσιογράφοι...τόλμησαν και πάτησαν το πόδι τους στο συγκεκριμένο μέρος, παίρνοντας μάλιστα δηλώσεις από τον "απατεώνα" Εφραίμ; Τς τς τς...έπρεπε πρώτα να ρωτήσουν τους εγχώριους "φωστήρες" των καναλιών για να τους...διαφωτίσουν (εκ μακρώθεν φυσικά, μιας και το Άγιον Όρος είναι πιο...κοντά στη Μόσχα παρά στην Αθήνα)!

Κι ένα βίντεο για όσους γνωρίζουν ρώσικα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου