Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ολοταχώς για... κραχ στην ΑΕΚ

Σε οριακό σημείο -αν όχι αδιέξοδο- βρίσκεται η ΑΕΚ. Το ταμείο είναι… μείον, το πρόβλημα ρευστότητας εμφανέστατο και οι οφειλές ολοένα και πολλαπλασιάζονται. Ωστόσο, μολονότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ οδεύει προς το κραχ, ενέργειες από τους μετόχους δεν γίνονται, προκειμένου να βρεθεί λύση ή, τουλάχιστον, να βελτιωθεί η κατάσταση.


Εμμένει στην απόφασή του να μην βάλει το χέρι στην τσέπη ο Νοτιάς, δεν συζητάει καν τέτοιο ενδεχόμενο ο Παππάς. Ο πρώτος το έχει κάνει σαφές, άλλωστε, εδώ και καιρό στην απερχόμενη διοίκηση, ενώ ο δεύτερος έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του εδώ και καιρό μέσω της «έμπνευσης» του κλαμπ των «Supporter». Ενδεχομένως, βέβαια, να το ξανασκεφτεί, αν δει ότι δραστηριοποιούνται και άλλοι μέτοχοι από την ομάδα «Νικολαΐδη». Κάτι τέτοιο, όμως, για την ώρα μοιάζει… ουτοπία!

Ο Αδαμίδης, στη συνέντευξή του στη NOVA, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι, τελικά, θα βρεθεί λύση. Μάλλον, όμως, πρόκειται περισσότερο για ευχή, παρά για κάτι απτό… Ο απερχόμενος πρόεδρος ανέφερε ότι υπάρχουν επαφές με δύο ενδιαφερόμενους από το εξωτερικό, ωστόσο, αυτές οι συζητήσεις κινούνται κάπου ανάμεσα στη σφαίρα της φαντασίας και της φιλολογίας…

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των «Supporters», Μάκης Κασνακίδης, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη (για επαγγελματικούς λόγους), με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να συναντήσει και τον Νίκο Νοτιά. Οι δύο άνδρες τα είπαν χθες τηλεφωνικά και σήμερα θα έχουν νέα επαφή προκειμένου να ορίσουν το πότε θα τα πουν και από κοντά. Ο κ. Κασνακίδης προσπαθεί να… ευαισθητοποιήσει τον Χιώτη επιχειρηματία, ο οποίος, όμως, γνωρίζει τι συμβαίνει και δύσκολα θα αλλάξει γνώμη.

Η ουσία είναι ότι η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι απογοητευτική και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν σημάδια ότι θα βελτιωθεί άμεσα…

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου