Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Αντώνη, ή τον διώχνεις ή σε…διώχνει

Πρόεδρε Αντώνη
Ήρθε η ώρα να τελειώνεις με αυτή την κωμική κατάσταση που λέγεται ΟΝΝΕΔ. Η εικόνα με τους 56 ΔΑΠίτες να κάθονται στο δρόμο σαν «παιδιά των λουλουδιών» και να θυμίζουν αριστερίστικη συνιστώσα των Εξαρχείων δεν είναι απλά αστεία. Είναι τραγική, εικόνα ντροπής για την ιστορία της ΟΝΝΕΔ.

Πάρε επιτέλους μια απόφαση ευθύνης. Αν δεν πιστεύεις στην κομματική σου νεολαία, πάρε το βάρος της ευθύνης και διάλυσέ τη ή κλείστη και επανιδρυσέ τη όπως έκανε ο συμφοιτητής σου, στο ΠΑΣΟΚ. Εκτός αν τους θες κι εσύ μόνο για παλαμάκια και επικοινωνιακές σαχλαμαρίτσες.


Διαφορετικά, διώξε τώρα τον Παπαμιμίκο και όλη την παρεούλα που συνέβαλε τα μέγιστα στην απαξίωση των ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με τα πάρτι…διαπλοκής που διοργανώνει τόσα χρόνια. Και μαζί τους, όλους αυτούς που έβαλαν τους ΔΑΠίτες και τους ΟΝΝΕΔίτες να απολογούνται για λογαριασμό εκείνων που έκαναν το Πανεπιστήμιο μπίζνα.
 
Εκτός κι αν σε βολεύει να έχεις ένα Πρόεδρο Νεολαίας που δε μπορεί να αντιδράσει σε τίποτα, απειλώντας τον ότι θα βγάλεις τους…σκελετούς από το ντουλάπι.

Η μήπως ισχύει αυτό που λεν οι κακές γλώσσες, πως ο Ανδρέας δεν είναι παρά εκτελεστικό όργανο μιας ολόκληρης ομάδας μέσα στο κόμμα, με την οποία δεν έχεις σκοπό να έρθεις σε ρήξη ;

Ε Αντώνη ; 

Πηγή: fonaklas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου