Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. για ΔΑΠ: «Μαζική κινητοποίηση»… 50 ΔΑΠιτών διέκοψε την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας

Σήμερα η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συνεχίζοντας ως ουρά της Αριστεράς να ακολουθεί τα αριστερίστικα καραγκιοζιλίκια, διοργάνωσε καθιστικές διαμαρτυρίες σε κεντρικούς κόμβους 13 πόλεων, με αίτημα την αλλαγή του νόμου για τα πανεπιστήμια. Εξ αρχής, από το διαδικτυακό επίσημο κάλεσμα, φάνηκε η απροθυμία της βάσης της ΔΑΠ να ακολουθήσει την κατρακύλα της ηγεσίας της, αφού μέχρι την ώρα που είχε οριστεί για τις διαμαρτυρίες, είχαν δηλώσει συμμετοχή… 28 άτομα.


Το ίδιο φάνηκε και στις διαμαρτυρίες, αφού στην Αθήνα που αποτελεί την πόλη με τις περισσότερες σχολές, η ΔΑΠ κατάφερε μόλις και μετά βίας να συγκεντρώσει 60 άτομα που κάθισαν φαρδιά πλατιά μέσα στην Πανεπιστημίου, κόβοντας την κυκλοφορία και ταλεπορόντας τους εργαζόμενους Αθηναίους επί μία ώρα.

Στην γέφυρα της Χαλκίδος, λόγο της χαμηλής συμμετοχής η διαμαρτυρία ακυρώθηκε. Ενώ και στις υπόλοιπες πόλεις υποθέτουμε ότι θα είχαμε αντίστοιχα αποτελέσματα αφού μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν δημοσιευθεί άλλες φωτογραφίες πλην των 60 νοματαίων στην Πανεπιστημίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου