Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Αποδοκιμασίες Παπανδρέου από μέλη της ΠΑΣΠ ... τα "γατάκια" της ΟΝΝΕΔ κλαψουρίζουν



Την ώρα που ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έσπευδε να να ακολουθήσει τη γραμμή Σαμαρά, τηρώντας τη συμφωνία του απέναντι στον Πρόεδρο της ΝΔ ... η νεολαία του ΠΑΣΟΚ "τόλμησε" να υψώσει φωνή στον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αναγκάζοντας τον να αναγκαστεί να τους απαντήσει δημόσια. Πάρτε παραδείγματα ... γιατί από "πρωτοπόρα" την "καταντήσατε" να σέρνεται στις εξελίξεις τη ΔΑΠ.


... Δεν είναι καθόλου αριστερό -είναι βαθιά αντιδραστικό- το αλισβερίσι και η συναλλαγή που βλέπουμε να ανθεί συχνά στα Ελληνικά Πανεπιστήμια”, απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου, καταχειροκροτούμενος από τους συμμετέχοντες στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κινήματος.

Ομάδα μελών της νεολαίας που επιχείρησε με συνθήματα να διακόψει την ομιλία του όταν αναφέρθηκε στη μεγάλη μεταρρύθμιση που έχει ξεκινήσει στα ΑΕΙ με την ψήφιση του νόμου για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

“ΠΑΣΠ ιδέα πεθαίνει τελευταία”, “Κάτω τα χέρια από το άσυλο”, και “Οι νέοι παλεύουν σοσιαλιστικά για μια Παιδεία δημόσια και δωρεάν”, ήταν τα συνθήματα που φώναξαν λίγα μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ για να τους απαντήσει από το βήμα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: “Δεν είναι καθόλου σοσιαλιστικό, συντρόφισσες και σύντροφοι, ορισμένοι να παριστάνουν τους κατ’ επάγγελμα φοιτητοπατέρες μέχρι τα 30 τους, αποκομίζοντας οφέλη για τους εαυτούς τους και λειτουργώντας παρασιτικά εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των φοιτητών, που διψούν να αποκτήσουν εφόδια για να γίνουν ελεύθεροι και δημιουργικοί πολίτες.

Όσο και αν αντιδρούν αυτές οι κατά βάση βαθιά αντιδραστικές δυνάμεις, εμείς δεν θα κάνουμε πίσω. Ας μην ματαιοπονούν λοιπόν”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου