Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

«Θερμό φθινόπωρο» διέβλεψε ο Γιάννης Μανώλης

"Θερμό φθινόπωρο» προέβλεψε ο πρώην βουλευτής και γραμματέας Συνδικαλιστικού της ΝΔ Γιάννης Μανώλης επικρίνοντας την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της και τις τοποθετήσεις στελεχών της για τη δημόσια διοίκηση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Μανώλης υποστήριξε ότι τα περί επιβολής κυρώσεων για "λευκή απεργία" και "αργομισθία" αποτελούν "δικαιολογία για απολύσεις".

"Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποιος εργάζεται ή ποιος δεν εργάζεται; ποιος κάνει λευκή απεργία; Αυτό είναι μια δικαιολογία να έρθει κάποιος και να πει ότι απολύονται αυτοί οι άνθρωποι επειδή δεν δουλεύουν. Από πού προκύπτουν τέτοιες διαδικασίες για τον κ. Μόσιαλο ή για τον οποιοδήποτε κυβερνητικό εκπρόσωπο ή οποιονδήποτε υπουργό;", διερωτήθηκε, ενώ υποστήριξε ότι διογκώνεται το δημόσιο τομέα με νέες δομές και από την άλλη περικόπτονται επιδόματα και μισθοί.

"Αυτά που έρχονται είναι πολύ πιο δύσκολα από αυτά που έχουμε δει. Από τον Σεπτέμβριο ο κόσμος θα είναι στους δρόμους. Και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο και θα συνεχιστεί μια κατάσταση που αφήσαμε μπαίνοντας στο καλοκαίρι με “Αγανακτισμένους”, οι οποίοι θα είναι ακόμα πιο αγανακτισμένοι και εκεί είναι και το δύσκολο για εμάς", υποστήριξε ο πρώην βουλευτής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου