Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ... BiG JULIA



http://www.bigjulia.com

Φίλοι μου,

"Τις ακραίες στάσεις δεν τις διαδέχονται μετριασμένες στάσεις, αλλά στάσεις αντίθετα ακραίες"

Εδώ πάνω θα πατήσω κι εδώ θα περιπλανηθώ...

Τζούλια Ντεσιρέ Αλεξανδράτου 

Ti είναι το “Big Julia”;

Δείτε το demo video >> http://www.bigjulia.com/videotest.htm 

Είναι το απόλυτο Super Glamorous Reality Show με πρωταγωνίστρια την απρόσμενη, ανατρεπτική, πρωτοπόρα και πανέμορφη super star Τζούλια Αλεξανδράτου. Η Τζούλια επιτρέπει την 24ωρη παρακολούθηση και καταγραφή της ζωής της, παραχωρώντας στιγμιότυπα μέσα από το πολυτελές διαμέρισμα που διαμένει, και που θα γεμίσει με κάμερες, προκειμένου να παρουσιάσει -για λογαριασμό των θαυμαστών της, οι οποίοι την παρακολουθούν και την λατρεύουν, ολοζώντανα, χωρίς μοντάζ- τις απίστευτες, αποκλειστικές, αλλά και τολμηρές στιγμές από την πικάντικη, πλούσια και αιφνιδιαστική καθημερινότητα της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου προσφέρει πρώτη από όλες τις Ελληνίδες σταρ, την αναπάντεχη ανατροπή του σταρ συστεμ, κοινοποιώντας την "είσοδο ελεύθερη" στην ιδιωτική και δημόσια ζωή της. 

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Η πρεμιέρα του BIG JULIA REALITY έρχεται σύντομα. Η Τζούλια ανοίγει τη ζωή της σ' εσάς, για οκτώ (8) συνεχόμενες ώρες, από τις 19:00 - 03:00, ενώ παρέχει αιφνιδίως και super hot στιγμές της. Το οκτάωρο της κάθε μέρας, μεταδίδεται στην συνέχεια σε οκτάωρο κύκλο επαναλήψεων, οι οποίοι είναι:

Α. από τις 03:00 - 11:00 και

Β. από τις 11:00 - 19:00.

Τελικά η Τζούλια "αντέχει" πολύ, εσείς θα μπορέσετε να αντέξετε στον πειρασμό να "κρατηθείτε" μακριά της; 

Που εξελίσσεται το BIG JULIA;

Στο υπερπολυτελές και κεφάτο διαμέρισμά της, σε πολυσύχναστα κλαμπ, σε παραμυθένια δωμάτια ξενοδοχείων, στη ροζ Πόρσε και στο τζιπ της, στο φούρνο και στον μανάβη, σε ακρογιαλιές και πανάκριβα spa υπερπολυτελών ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, όπου τελικά μπορεί να εμφανιστεί μια καλλονή, η Τζούλια είναι εκεί. 

Πως μπορώ να δω;

Ότι κάνει η Τζούλια ζωντανά, γίνεται χωρίς καθοδήγηση, σενάριο και μοντάζ, μεταδίδεται ψηφιακά (με τεχνολογία Smooth Video Streaming) και παρέχετε αποκλειστικά σε όλους τους συνδρομητές μας. Για να την δείτε και να την ακούσετε, απαιτείται ένας Η/Υ (PC) με περιηγητή (web browser) και πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet access). Από εμάς προτείνετε να την παρακολουθήσετε σε μεγάλη οθόνη (αφού το μεγαλύτερο μέρος του reality BIG JULIA είναι γυρισμένο σε φιλμ), ώστε να το απολαύσετε καλύτερα και να διαθέτετε τα σωστά τα ηχεία (γυρίστηκε σε Dolby Digital), ώστε να απολαύσετε ένα υπερθέαμα!. Αν πάλι θέλετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. 

Πως μπορώ να παρακολουθήσω?

Για να παρακολουθήσετε το BIG JULIA reality, αρκεί να γίνεται συνδρομητής μας. Για να το κάνετε εύκολα και χωρίς κόπο, απολαμβάνοντας μεγάλες στιγμές, θα πρέπει να: 

είστε τουλάχιστον 18 ετών,
μας δώστε το email στο οποίο θα αποσταλεί το προσωπικό «κλειδί» σας (κωδικός)
έχετε διάθεση να τα δείτε όλα!

Ποιός κάνει το BIG JULIA reality; 

Η ίδια η Τζούλια 

Γιατί το κάνει η Τζούλια; 

Για να την σπάσει στις κομπλεξάρες και για να δείξει σε όλους ότι δεν μασάει! 

Ποιός το οργανώνει; 

Οι καλύτεροι, που η Τζούλια επέλεξε και τους έχει εμπιστοσύνη! 

Πόσο κοστίζει το BIG JULIA reality; 

Ελάχιστα, σχεδόν Καθόλου. Σίγουρα λιγότερο από όσο αξίζει, όποια συνδρομή και αν επιλέξτε... Διαλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα. Μπορείτε να συμβάλετε με ηλεκτρονική πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα ή Paypal. 

Πόσο hot είναι το θέμα;

Πολύ. Σίγουρα πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Σας προειδοποιούμε ότι παρακολουθώντας το BIG JULIA reality, θα ανακαλύψετε μια Τζούλια που δεν πιστεύατε ότι υπάρχει και θα μάθετε πολλά που δεν ξέρετε για τη ζωή, τους ανθρώπους, την καθημερινότητα αυτών που νομίζετε διάσημους, το παιχνίδι, τα οικοκυρικά, την ομαδική άθληση και ίσως (!) το sex... Όλα όμως, χωρίς ανούσια κόμπλεξ, υποκριτική λογοκρισία, ατυχή καθωςπρεπισμό και προκαλυμμένη χυδαιότητα! 

Γιατί να υποκύψω στον πειρασμό;

Γιατί «μετανιώνουμε για αυτά που δεν κάνουμε» και αυτό το ξέρετε καλύτερα από την Julia. Γιατί η «περιέργεια σκότωσε την γάτα» κι εσείς είστε πιο περίεργοι από αυτήν, αλλά αναμφίβολα πιο προσεκτικοί και άτρωτοι! Γιατί «θα είσαι in και θα έχεις άποψη». Γιατί τελικά είσαι ο τύπος του... «γιατί όχι» κι όχι του: "είμαι κότα".

Γιατί όπως έλεγε ο Αριστοτέλης: "Η αρετή συνίσταται στο να ξέρεις να βρίσκεις τον μέσο όρο ανάμεσα σε δύο άκρα".

Ελάτε μαζί μας τώρα. 

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας.

Τζούλια Ντεσιρέ Αλεξανδράτου

http://www.bigjulia.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου