Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

“Κομματική αυτόκλητη τηλεπερσόνα” χαρακτηρίζει τον Μπουτάρη η ΟΝΝΕΔ!

Αμπελοφιλοσοφίες χαρακτηρίζει τις τοποθετήσεις του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας. Με αφορμή την παρέμβαση του δημάρχου υπέρ του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, η ΟΝΝΕΔ αναφέρει: “Τη στιγμή που η πόλη μας βουλιάζει από τα προβλήματα, ο κ. Μπουτάρης φροντίζει σε συστηματική βάση να δουλεύει για τον εαυτό του, αδιαφορώντας για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί ο Δήμος.  
Ο κατά τα άλλα λαλίστατος Δήμαρχος χάνει τη μιλιά του όταν πρόκειται να αναφερθεί σε όλες εκείνες τις δεσμεύεις που είχε υποσχεθεί προεκλογικά (σκουπίδια, παρεμπόριο, κυκλοφοριακό, οικονομική εξυγίανση κ.α.), ωστόσο επιμένει να τοποθετείται επί παντός επιστητού. Λες και ο κόσμος της Θεσσαλονίκης τον ψήφισε για εκπρόσωπο Τύπου αντί για Δήμαρχο… Λες και το μόνο πρόβλημα στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, είναι να χαρίσουμε το όνομα του τούρκου φονέα χιλιάδων Ελλήνων, σε κάποιο δρόμο μας”.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στην παραίτηση του Στάθη Αβραμίδη απο την αντιδημαρχία Καθαριότητας. “Φρόντισε νωρίς νωρίς να πετάξει από πάνω του το πέπλο της ανεξάρτητης, αδέσμευτης φωνής με το οποίο εκλέχθηκε. Πλέον ανοιχτά έχει ταχθεί συντεταγμένα με το βαθύτερο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, το οποίο άλλωστε και κλήθηκε με τη δήλωση του αυτή να υπηρετήσει, υποστηρίζοντας τον πιο σκληρό πυρήνα των κυβερνητικών νομοσχεδίων που πλήττουν καθημερινά τον πολίτη” τονίζεται.

Στο κλείσιμο της ανακοίνωσης, με ιδιαίτερα επικριτικό ύφος, η ΟΝΝΕΔ καλεί τον δήμαρχο να σκύψει το κεφάλι και να δουλέψει για την πόλη. “Κύριε Δήμαρχε όμως, ως εδώ. Χορτάσαμε από τα λόγια σας. Δε θέλουμε άλλες αμπελοφιλοσοφίες. Θέλουμε λύσεις για την πόλη μας. Την πόλη για την οποία εσείς αδιαφορείτε, αλλά δυστυχώς έχει ανάγκη από σοβαρές πολιτικές. Σκύψτε το κεφάλι και δουλέψτε για τη Θεσσαλονίκη. Για την πόλη που βαρέθηκε να σας ακούει να τάζετε και δεν εμφανίζει καμία βελτίωση επί των ημερών σας. Αφήστε τα Πανεπιστήμια σε εκείνους που τα ζουν και κάντε απλά τη δουλειά που σας όρισε ο λαός της Θεσσαλονίκης.

Υπηρετήστε επιτέλους την πόλη σας ως Δήμαρχος, και όχι ως κομματική αυτόκλητη τηλεπερσόνα”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου