Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Νεολαία Δημοκρατικής Συμμαχίας Θεσσαλονίκης για ΕΤ-3 και δηλώσεις Μόσιαλου

Θεσσαλονίκη,11/8/2011

       Σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας, σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

       
Η διαφαινόμενη από τις δηλώσεις του Υπουργού κατάργηση του τηλεοπτικού σταθμού ΕΤ-3 που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, και είναι η φωνή όχι μόνη της πόλης μας, αλλά και ολόκληρης της Βορείου Ελλάδος, μόνο επιζήμια θα είναι και φυσικά δεν θα επιλύσει το πρόβλημα του χρέους που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Η ΕΤ-3 είναι απαραίτητη τόσο για τη Θεσσαλονίκη, όσο και για την υπόλοιπη ελληνική περιφέρεια, και αυτό αποδεικνύεται από τα μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης που απολαμβάνει ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός σε αυτές τις περιοχές. Η ενδεχόμενη κατάργηση του, θα στερήσει τη μοναδική πηγή ενημέρωσης των Ελληνών για τις περιφερειακές ειδήσεις.
     
Όταν μόλις σήμερα έγινε γνωστό ότι για το Α εξάμηνο του 2011 τα κρατικά έξοδα ήταν κατά 1.350 εκ. Ευρώ περισσότερα, από τα αντίστοιχα έξοδα του περσινού πρώτου εξαμήνου, και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα πλέον είναι καθαρά διαχειριστικό, και αφορά τους σημερινούς κυβερνόντες.Η κατάργηση δημοσίων φορέων και οργανισμών είναι επιβεβλημένη, πάντα όμως με αξιολόγηση τους, κρίνοντας τη χρησιμότητα και την προσφορά του καθενός στην ελληνική κοινωνία.
     
Ελπίζουμε ότι όλες αυτές οι εξαγγελίες του κ. Μόσιαλου θα μείνουν στα λόγια και δεν θα γίνουν πράξη, για το καλό της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Βορείου Ελλάδος.


                                                                                                            
Νεολαία Δημοκρατικής Συμμαχίας Θεσσαλονίκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου