Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Γ.Καρατζαφέρης: «Απέλαση των μεταναστών που ζουν παράνομα εδώ»

Την έμμεση προτροπή προς την κυβέρνηση να προχωρήσει σε απέλαση όσων μεταναστών ζουν παράνομα στην Ελλάδα, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή την δολοφονία του 44χρονου σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Ο κ. Καρατζαφέρης, χωρίς να αναφερθεί ευθέως σε ξένους, δήλωσε ότι «θα δείτε όταν η αστυνομία αποκαλύψει το έγκλημα ποιοι το έκαναν» και ζήτησε «κάποια στιγμή να μην φοβόμαστε να λέμε ποιοι τα έκαναν τα εγκλήματα, ποιοι σκότωσαν τους αστυνομικούς».


«Κάποια στιγμή, να απαλλαγούμε από όλους αυτούς για να σώσουμε τον Έλληνα πολίτη» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.


Χαρακτήρισε «ηρωισμό» το να ζεις σε κάποιες περιοχές της Αθήνας, «πόσο μάλλον να έχεις την απαίτηση να μπορείς να κυκλοφορήσεις νύχτα. Εκεί καταντήσαμε τη ζωή μας, και κανείς δεν συγκινείται». Και κατέληξε: «Αυτή είναι η Αθήνα σήμερα, αυτή είναι η Ελλάδα και κανείς δεν συγκινείται».


Επίσης μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του Αντένα ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε εκ νέου εκλογές. Όπως υποστήριξε η αβεβαιότητα είναι ο καλύτερος σύντροφος του πανικού, και εκτίμησε πως οι εκλογές θα δημιουργήσουν ένα προσωρινό πρόβλημα, αλλά είναι «το μη χείρον βέλτιστον».


Υποστήριξε ακόμη ότι υπάρχει η διαπίστωση ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση, καθώς οι «μισοί» είναι εναντίον των άλλων μισών, και τόνισε ότι «δεν μπορεί αυτό το πράγμα να προχωρήσει. Αφού δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η λύση είναι ένα «μίνιμουμ» συναίνεσης για να αντιμετωπίσουμε τους συμμάχους -εντός και εκτός εισαγωγικών-, τότε να δώσει ο Ελληνικός λαός την εντολή».


Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο δημιουργίας κυβέρνησης συνεργασίας παρέπεμψε στην Πορτογαλία και εκτίμησε ότι «εκεί είναι σοβαροί άνθρωποι. Έφτιαξαν ένα σοβαρό σχήμα για να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα, και στη συνέχεια, οδήγησαν την χώρα σε εκλογές».


Εδώ όπως υποστήριξε δεν μπορεί να πάει η χώρα μπροστά με το "αλαλούμ" -όπως το χαρακτήρισε-το κυβερνητικό, δεν γίνεται.


«Όταν χθες η κ. Διαμαντοπούλου είπε ότι: "Η ΝΔ, ο κ. Τσίπρας και το "μισό ΠΑΣΟΚ", δεν καταλαβαίνουν ποια είναι η κατάσταση". Είναι εξωφρενικό! Να μην καταλαβαίνει το "μισό ΠΑΣΟΚ", δηλαδή το "μισό" κυβερνών κόμμα;» κατέληξε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου