Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Δήλωση υπεύθυνης περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Δη.Συ. κ. Θ. Παρασκευούδη με αφορμή τις σημερινές εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων στη Λάρισα ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου του κινήματος

«Στην πορεία προς το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής συμμαχίας η σημερινή διαδικασία ανάδειξης των συνέδρων αποκτά ιδιάζουσα βαρύτητα μιας και αυτοί θα είναι που θα κληθούν να επικυρώσουν τις θέσεις του κινήματος. 
 Σε μία εξαιρετικά δυσμενή περίοδο για το πολιτικό σύστημα της  χώρας, σε ημέρες όπου ο έλληνας πολίτης δείχνει να χάνει την εμπιστοσύνη του απέναντι στους πολιτικούς σχηματισμούς, η μεγάλη συμμετοχή ανδρών και γυναικών απ’ όλο το νομό στην εκλογική διαδικασία καταδεικνύει πως το κλίμα αλλάζει.
 
Και αλλάζει διότι η Δημοκρατική Συμμαχία έρχεται να σπάσει το κατεστημένο και να ανατρέψει όλες εκείνες τις παθογένειες του παρελθόντος, οι οποίες έφεραν τη χώρα στη δυσκολότερη στιγμή της νεότερης ιστορίας της.
 
Ένα μεγάλο και θερμό «ευχαριστώ» σε όλους όσους συμμετείχαν στις διαδικασίες. Για εμάς πλέον η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη ώστε να ανταποκριθούμε και στην τελευταία προσδοκία αυτών των ενεργών πολιτών της χώρας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου