Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Γ. Καρατζαφέρης: «Αποκλείεται η μονομερής συνεργασία του ΛΑΟΣ με ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ.»

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δήλωσε ότι δεν θα δεχθεί να συμμετάσχει σε κυβέρνηση με ένα μόνο από τα δύο κόμματα εξουσίας. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στη Real News της Kυριακής, δήλωσε ότι επιμένει σε προσφυγή στις κάλπες, αλλά εκτιμά ότι δεν θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση και προσθέτει ότι «αποκλείεται η μονομερής συνεργασία με οποιοδήποτε από τα δυο.
 
Εγώ μιλάω για ένα κυβερνητικό σχήμα που θα είναι πιο αποδεκτό, πιο βαρύ , πιο σοβαρό. Όλες οι δυνάμεις οι οποίες σκέφτονται θετικά για τον τόπο πρέπει να επιστρατευτούν».

Ακόμα, χαρακτηρίζει αυτοκτονικό να έχει αυτοδυναμία η ΝΔ και διερωτάται πως μετά από δυο χρόνια θα ξαναδώσει την εξουσία ο λαός σε ένα κόμμα που το πέταξε κακήν κακώς.\


Επίσης, χαρακτηρίζει «παιδική χαρά και παιδικό θέατρο» τα όσα κάνει η κυβέρνηση και σε ερώτηση σχετικά με το πόθεν έσχες του δηλώνει: ««ό,τι βρουν έξω από αυτά που έχω δηλώσει, όλα τα χαρίζω στο κράτος. Την πρώτη μου φορολογική δήλωση την έκανα στα 17 όταν οι άλλοι έπαιζαν με βόλους …Ας κάνουν ότι θέλουν. Με έψαξαν πολλοί απ' αυτούς , η CIA…. Δεν με απασχολεί , ούτε με φοβίζει…Δεν ξέρω για εκείνους, αν κάποια στιγμή αποφασίσει κάποιος να τους ψάξει τί θα βρει…Μιλάω για τη ΝΔ».


Τέλος, επιτέθηκε εκ νέου στον κ. Μεϊμαράκη δηλώνοντας πως «το να καθυβρίζεται ο Καραμανλής από κάποιους τυχάρπαστους που είναι δίπλα στο Σαμαρά δεν ενοχλεί μόνο εμένα αλλά και όσους ήταν δίπλα στον Καραμανλή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου