Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Που χάθηκε αυτό το παλικαρι;;

Γράφει ο Γαλάζιος Δαίμονας

Τον είχαμε συνηθίσει στην πρώτη γραμμή κάθε εσωκομματικής, και όχι μόνο, διαδικασίας. Ήταν κάποτε το πρωτοπαλίκαρο της οικογένειας Μητσοτάκη στη νεολαία. Έβγαινε μπροστά γι αυτούς όπου χρειαζόταν.


''Καθάριζε'' και ''καθάριζαν'' γι αυτόν οι μητσοτάκηδες όπου υπήρχε πρόβλημα. Ήταν το alter ego του Γ. Τσίνα και στενός συνεργάτης του Ελπιδοφόρου Παπανικολόπουλου. Ο λόγος για τον Γ. Αρμπή που πλέον φαίνεται ναι έχει αποστασιοποιηθεί από τα δρόμενα της γαλάζιας νεολαίας. Λίγο ο στρατός, λίγο το πάθος του για '' καλή ζωή'' τον έκαναν να κόψει κάθε επαφή με την ΟΝΝΕΔ.  

 Φήμες όμως λένε ότι είναι στα ''μαχαίρια'' με συγκεριμένους κύκλους της γαλάζιας οργάνωσης. Αιτία, από ο,τι φαίνεται, είναι τα άτομα που προωθούνται από τον Ελπιδοφόρο Παπανικολόπουλο και το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που πλέον ο Αρμπής δε συνεργάζεται με το γραφείο του Κ. Μητσοτάκη και έχει βρεί πολιτική ''στέγη'' σε βουλευτή που προέρχεται από τον ΛΑ.Ο.Σ. 


Αυτό βέβαια θα φανεί και θα επιβεβαιωθεί σε λίγες μέρες στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που θα δείτε ότι θα  ''παιχτεί'' αλλά και θα ''παίξει'' διαφορετική γραμμή από την υπόλοιπη μητσοτακική ομάδα. 

 Αναμένουμε λοιπόν να μας επιβεβαιώσουν τα γεγονότα σε σύντομο χρονικό διάστημα....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου