Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Έντονες διεργασίες για τη θέση του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ.

Όπως γνωρίζετε στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΝΔ κατά το οποίο θα εκλεγεί η νέα Πολιτική Επιτροπή και ο Γραμματέας της.
Εδώ και καιρό έχει διαρρεύσει πως η επιλογή Μαξίμου, για τη θέση του Γραμματέα Π.Ε. ΝΔ που θα αντικαταστήσει το Μ.Κεφαλογιάννη, είναι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Αυτό και μόνο τον καθιστά φαβορί.

Εδώ και λίγες μέρες όμως, παρατηρείται όλο και πιο έντονη κινητικότητα στο καραμανλικό μπλοκ. Τα στελέχη που το αποτελούν, συζητούν για την εύρεση "αντιπάλου δέοντος" έτσι ώστε να αποτραπεί η επιλογή αυτή αλλά και συγχρόνως να αποδειχτεί για ακόμη μια φορά ποια είναι η κυρίαρχη τάση στο κόμμα.

Τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που ψάχνουν είναι να είναι στέλεχος με εμπειρία, νέος σε ηλικία (ώστε να αποπνέει την ανανέωση) να έχει στενές σχέσεις και με το κόμμα και με τη νεολαία του αλλά και με την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και να έχει "κολλήσει ένσημα".

Ένας καραμανλικός συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του ατόμου αυτού. Και δεν είναι άλλος από τον π.Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ και ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Παπανικολάου.


Οι ίδιοι "κύκλοι" λένε με νόημα πως τα φαβορί ποτέ δεν ευδοκίμησαν στο κόμμα...

Θα επανέλθουμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου