Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Συνιστώσα προς Τσίπρα: "Δεν θα διαλυθούμε για χάρη σου"

Άρχισαν τα όργανα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ , στο δρόμο προς το μεγάλο συνέδριο του κόμματος. Πρώτη και καλύτερη η ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αλληλεγγύη) του Αντώνη Νταβανέλλου, μία από τις πιο αριστερές συνιστώσες, η οποία  ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή της ότι δεν πρόκειται να αυτοδιαλυθεί.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων πως:

«Απέναντι στην πίεση της ηγεσίας του ΣΥΝ για αυτοδιάλυση των "συνιστωσών" του ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΕΑ έχει δηλώσει και επαναλαμβάνει ότι δεν θα αυτοδιαλυθεί. Το 27% του Ιούνη είναι λαϊκή επιδοκιμασία στον "ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών", όπου οι αριστερές οργανώσεις υποστήριξαν την αριστερή-ριζοσπαστική γραμμή και φυσιογνωμία».

Σε ακόμη πιο σκληρούς τόνους, δηλώνει επίσης, ότι: «Πρόβλημα "πολυγλωσσίας" και αμφισημίας σχετικά με τη γραμμή και τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκύψει και προκύπτει από τμήμα του "σταρ σύστεμ" του ΣΥΡΙΖΑ προς τα δεξιά. Απέναντι σε αυτό το τμήμα έχουμε ζητήσει, ζητάμε και θα ζητάμε, μέτρα πειθαρχίας, με στόχο να δοθεί πραγματικά προτεραιότητα στην αυθεντική έκφραση των διαθέσεων του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου