Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής της Δράσης, νέος εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ορίσθηκε ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος. Έχει γεννηθεί στις 4 Οκτωβρίου του 1973 στην Αθήνα και κατοικεί στη Γλυφάδα.  Σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο Heriot-Watt του Εδιμβούργου και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην ανάλυση επενδυτικών κινδύνων και στα χρηματοοικονομικά από το πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου.

Εργάσθηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην εταιρεία PricewaterhouseCoopers (PwC) και το 2002 ίδρυσε μαζί με τους συνεργάτες του την Hellastat A.E., την Ελληνική Εταιρεία Στατιστικών & Οικονομικών Πληροφοριών, η οποία έχει ως αντικείμενο εργασιών την παροχή επιχειρηματικής πληροφόρησης και την ανάπτυξη εφαρμογών αξιολόγησης πιστωτικών κινδύνων.
Ο Π. Μιχαλόπουλος είναι μέλος της PRMIA (Professional Risk Managers International Association), αναπληρωματικό μέλος του γενικού συμβουλίου του ΕΒΕΑ, Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας και μέλος του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών. Είναι εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας και της Κεντρικής Επιτροπής της Δράσης.
Είναι παντρεμένος και πατέρας δίδυμων αγοριών.

Στοιχεία επικοινωνίας
τηλ: 210 7472530
κιν: 697 222 9407
Βας. Σοφίας 98Α
11528 Αθήνα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου