Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Μιχαλολιάκος: Εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή θέλει η ΝΔ

mixalo100
Πολυγραφώτατος αποδεικνύεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς έγραψε ένα ακόμα άρθρο.

«Τα ΜΜΕ της διαφθοράς και φυσικά τα στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι η δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Όμως τα ίδια τα λεγόμενά τους και τα γραφόμενα στον Τύπο τους διαψεύδουν. Ό,τι έγινε, είχε πανηγυρικά εξαγγελθεί εκ των προτέρων από στελέχη της συγκυβέρνησης του εθνοκτόνου μνημονίου. Σύμπτωση;

Για πρώτη φορά στην πολιτική Ιστορία της χώρας φυλακίζονται εν ενεργεία βουλευτές ενός κόμματος, την ίδια ώρα που τα σκάνδαλα (λίστα Λαγκάρντ, υπόθεση Γ. Παπανδρέου κλπ) κουκουλώνονται το ένα μετά το άλλο.


Η πολιτική δίωξη όμως και η φυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής δεν έφερε το επιδιωκόμενο γι’ αυτούς αποτέλεσμα. Σε πείσμα της πολιτικής τρομοκρατίας, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αντέχει πολιτικά, ηθικά, δημοσκοπικά, εάν δεν είναι πλέον ενισχυμένο. Έτσι λοιπόν μηχανεύονται άλλα σχέδια. Σχέδια σκοτεινά και επικίνδυνα για την πολιτική ζωή του τόπου. Θέλουν και προσπαθούν, κάνοντας κουρελόχαρτο κυριολεκτικά το Σύνταγμα, να αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή από τις εκλογές.


Χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Επίκαιρα» το πρωτοσέλιδο θέμα έχει τίτλο: «ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Επίσης στο σημερινό «Πρώτο Θέμα» τα ίδια στην πρώτη σελίδα: «ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ».


Μετά από όλα αυτά υπάρχει κανείς πού να αμφιβάλλει ότι η δίωξη εναντίον μας δεν είναι πολιτική;


Υ.Γ.: Ευχαριστώ θερμά για την συγκινητική συμπαράσταση τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που παραμένουν στο πλευρό μας αγνοώντας την λάσπη των πληρωμένων κονδυλοφόρων. Επίσης απευθύνω θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στις χιλιάδες των Εθνικιστών που αγνοώντας το κλίμα της τρομοκρατίας γεμίζουν ασφυκτικά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την χώρα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου