Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Υπέρ της πρωτοβουλίας για την Κεντροαριστερά ο Γιαννίτσης

Tassos-Gianitsis
Θετικός εμφανίστηκε ο Τάσος Γιαννίτσης στην πρωτοβουλία προσωπικοτήτων για την κατάθεση κειμένου με τις υπογραφές του, που στοχεύει στη κιντοποίηση ευρύτερων πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων για την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Σημίτη, υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ αλλά και της κυβέρνησης Παπαδήμου, παρουσιάζει βιβλίο που έγραψε για την Ελλάδα στην εποχή της κρίσης, και με όσα δήλωσε σήμερα στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή” με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της σχετικής πρωτοβουλίας.
Ο Τάσος Γιαννίτσης δεν είναι μεταξύ εκείνων που έχουν υπογράψει το κείμενο για την Κεντροαριστερά, η φωνή του ωστόσο έρχεται να προστεθεί πλέον στις αγωνίες των υπολοίπων. “Για να έρθει το νέο, είναι αναγκαία η πατροκτονία δογμάτων και αντιλήψεων του παρελθόντος”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Γιαννίτσης, μιλώντας στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή”, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου