Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Σταμάτης: Πολιτικός πλαστογράφος ο Καμμένος

stamatiskammenos
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον Πάνο Καμμένο ο πολιτικός σύμβουλος της Νέας ΜΕΡΑς και πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Σταμάτης.
Ο κ.Σταμάτης αναφερόμενος σε δημόσια τοποθέτηση του κ.Καμμένου, τον κατηγόρησε υποστηρίζοντας ότι «αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πολιτικός πλαστογράφος».

Σύμφωνα με τον κ.Σταμάτη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λειτουργούν «ως ανάχωμα στο αντιμνημονιακό κίνημα που χρειαζόταν ο κ. Σαμαράς. Το ανάχωμα στους απλούς ανθρώπους που πλήττονται από τα μέτρα του κ. Σαμαρά». Υποστήριξε τέλος ότι αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν επιβεβαίωσε τους φόβους του «για την συμπόρευση και την συμφωνία του κ. Καμμένου με τον κ. Σαμαρά και το περιβάλλον του».
Από την πλευρά του ο κ.Καμμένος μέσω συνεργατών του είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «τα όσα υποστηρίζει ο κ.Σταμάτης δεν αντέχουν σε κριτική, και είναι ανάξια σχολιασμού».
Την ίδια ώρα, η αποχώρηση των 35 στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα περισσότερα από την Α΄ Αθηνών, αντιμετωπίζεται θετικά από τη Νέα ΜΕΡΑ, στελέχη της οποίας ανέφεραν ότι προς το τέλος του χρόνου εκτιμάται ότι οι περισσότεροι θα προσχωρήσουν στο κόμμα.
Από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγορούν τα εν λόγω στελέχη για «ακροδεξιές τάσεις» ενώ στενός συνεργάτης του κ.Καμμένου ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ορισμένοι εξ αυτών είχαν ήδη διαγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν».
Αναφερόμενος στην αποχώρησή τους, είπε ότι ο κ.Καμμένος «είχε διαπιστώσει κρούσματα ακροδεξιών συμπεριφορών από πολιτευτές, που είχαν κλιμακωθεί το τελευταίο διάστημα, ενώ υπήρχαν κείμενα με ακραίο περιεχόμενο στο διαδίκτυο που προκάλεσαν δυσαρέσκειες. Σκοπός του ήταν να απομονώσει όλα αυτά τα στοιχεία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου