Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

“ΒΟΜΒΑ” ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

http://i1.wp.com/3.bp.blogspot.com/-cuq5Didb_Fo/UlmAWcERrcI/AAAAAAAHesk/pRaJWlIEQFE/s1600/6.jpg  
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για το πρωτοσέλιδο με τίτλο ¨Ποιός κοριός τον τσίμπησε”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
”Θέλουμε να συγχαρούμε δημοσίως το Πρώτο Θέμα και τον φερόμενο ως εκδότη του Θέμο Αναστασιάδη για την προαγωγή τους από τον κλάδο των απαρχαιωμένων DVD (υπόθεση Ζαχόπουλου) στον πιο εξελιγμένο κλάδο των κοριών.

2. Θέλουμε, επίσης, να δηλώσουμε ότι το εν λόγω δημοσίευμα είναι εντελώς τυχαίο και ανιδιοτελές, δεν συνιστά απόδειξη συμμετοχής στην προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε φυσικά εντάσσεται στην προσπάθεια να εμπλουτιστεί η θεωρία των δύο άκρων με «αποκαλύψεις», «κοριούς», παρακολουθήσεις και βαθιά λαρύγγια.

3. Αυτό εκτινάσσει στα ύψη, μέχρι ζαλάδας, την αξιοπιστία της εν λόγω εφημερίδας. Μια αξιοπιστία στην οποία έχουν προσθέσει το λιθαράκι τους συνεκδότες και χρηματοδότες, όπως ο φυλακισμένος Ρέστης και ο καταζητούμενος Πάλλης. Την έχουν καταστήσει αναμφισβήτητη οι περιπέτειες του κ. Αναστασιάδη στους λαβυρίνθους της φοροδιαφυγής. Και την έχει θεμελιώσει η αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής ως φιλανθρωπικής οργάνωσης με πληθώρα από ρεπορτάζ.

4. Το εν λόγω δημοσίευμα πιστοποιεί, επίσης, ότι, παρ’ όλες τις περιπέτειές τους, τόσο το Πρώτο Θέμα, όσο και ο Θέμος Αναστασιάδης εξακολουθούν να έχουν τις καλύτερες σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου. Αναβαθμισμένες, μάλιστα, γιατί κάποτε παρέδιναν εκεί «υλικό», ενώ τώρα παραλαμβάνουν κιόλας.

5. Συνεπώς, και μετά απ’ όλα αυτά, δηλώνουμε ότι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις αποκαλύψεις για τον κοριό που «τσίμπησε» τον Τσίπρα, καθώς και για τους άλλους κοριούς που «τσιμπούν» βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Και ευχαριστούμε το Πρώτο Θέμα και τον Θέμο που όχι μόνο επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω τα οποία έχουμε καταγγείλει ως σχέδιο προβοκάτσιας εις βάρος μας, αλλά προσθέτει και στοιχεία που αγνοούσαμε, όπως ότι στελέχη μας παρακολουθούνται ως ύποπτοι κατασκοπείας και εσχάτης προδοσίας! Λέει, δηλαδή, δημοσίως εκείνα που ψιθυρίζουν τα κέντρα του παρακράτους και οι έξαλλοι του Μαξίμου.

6. Αναμένουμε από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να πάρουν θέση για όλα αυτά. Γιατί αν κάποιοι αποφάσισαν να θέσουν σε κίνηση σκοτεινούς μηχανισμούς και μια πρωτοφανή μαύρη προβοκάτσια που μας γυρίζουν στο κλίμα του εμφυλίου, πρέπει να ξέρουν ότι θα βρουν απέναντί τους όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το σύνολο του ελληνικού λαού.

Τέλος, θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε πως δεν είναι εύκολο να μας κάνουν ξεχάσουμε πως και φέτος το πετρέλαιο θα είναι πανάκριβο, πως κάποιοι βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν το ένα και μοναδικό τους σπίτι, να μην βρίσκουν δουλειά και να βυθίζονται στην απελπισία.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ “ΘΕΜΑ”

Η εφημερίδα, στο δημοσίευμα της με τίτλο «κοριός τον τσίμπησε;» τονίζει ότι με το πολιτικό κλίμα να δηλητηριάζεται από τη σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπάρχει ήδη ένας ορυμαγδός πληροφοριών, φημών και σεναρίων για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την ανεξέλεγκτη και αναπάντεχη τροπή της πολιτικής αντιπαράθεσης.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης βρίσκονται οι τηλεφωνικές υποκλοπές, ένα θέμα το οποίο έχει ταλαιπωρήσει και στο παρελθόν την πολιτική ζωή. Όπως σημειώνει η εφημερίδα που επικαλείται πηγές της Κουμουνδούρου, η συζήτηση περί εμπλοκής του ΣΥΡΙΖΑ σε βίαια επεισόδια ή σε άλλα θέματα αρμοδιότητας της Δικαιοσύνης αφορά σε πέντε υποθέσεις.
Πρώτη, η υπόθεση της εμπρηστικής επίθεσης  στις Σκουριές,  στις εγκαταστάσεις των μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής.
Η δεύτερη αφορά την επίθεση και τον εμπρησμό της Marfin στη Σταδίου που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τριών ανθρώπων, με τη φημολογία να λέει ότι υπάρχει ταυτοποίηση εμπλοκής δύο προσώπων από τότε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
Τρίτη υπόθεση σύμφωνα με την εφημερίδα αφορά σε περιφερειακό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε νησί του Αιγαίου για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα η ΕΥΠ διαπίστωσε, παρακολουθώντας άλλους, ότι σχετίζεται με την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ.
Τέταρτη υπόθεση αφορά στέλεχος του κόμματος που όπως σημειώνει η εφημερίδα φέρεται να έχει επαφές με οργάνωση που ασκεί φιλοσκοπιανή προπαγάνδα στη Βόρεια Ελλάδα.
Τέλος,  ακόμη μία υπόθεση που όπως σημειώνει το Πρώτο Θέμα κυκλοφορεί στο παρασκήνιο και που πάντως γεννά ερωτηματικά σχετίζεται με το βράδυ της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Όπως γράφει η εφημερίδα η ΕΥΠ έχει στοιχεία ότι στο πρώτο δίωρο μετά το συμβάν εστάλησαν από τηλέφωνα πρώην συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ 55.000 γραπτά μηνύματα σε μαθητές με περιεχόμενο το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ότι τους υποκινούσε σε βίαιη εξέγερση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου