Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Τo γιλέκο του... facebook


Κι όμως είναι αλήθεια.... κατασκευάστηκε ένα γιλέκο που "αγκαλιάζει" αυτόν που τo φοράει, κάθε φορά που του κάνουν "like" στο facebook!

Σχεδιασμένο από την φοιτήτρια του MIT, Melissa Chow το γιλέκο «Like-A-Hug» μπορεί να κάνει πιο ζεστές και ανθρώπινες τις κινήσεις σας στο facebook με τους φίλους σας παρά την φυσική απόσταση που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας τη δεδομένη στιγμή.

Το γιλέκο λοιπόν αυτό φουσκώνει όταν οι φίλοι σας κάνουν "Like" σε μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή το στάτους στον... τοίχο εκείνου που το φοράει. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η δημιουργός της, "μας επιτρέπει να νιώσουμε τη ζεστασιά, την ενθάρρυνση, την στήριξη ή την αγάπη που νιώθουμε όταν μας αγκαλιάζουν. Οι αγκαλιές επίσης μπορούν να σταλούν πίσω στον αρχικό αποστολέα, πιέζοντας το γιλέκο και ξεφουσκώνοντάς του.



«Η ιδέα προέκυψε σε μία ανεπίσημη συζήτηση σχετικά με τις σχέσεις εξ αποστάσεως και τα όρια που βάζουν οι συζητήσεις μέσω κάμερας όπως στο Skype. Προέκυψε η έννοια της τηλεπαρουσίας και παίξαμε με την ιδέα λήψης αγκαλιών μέσω ασύρματης τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα ήταν το "Like-A-Hug"». Οι εσωτερικές τσέπες είναι συνδεδεμένες με το κινητό τηλέφωνο εκείνου που το φοράει το οποίο στέλνει σήμα όταν κάποιος κάνει like στην σελίδα του.





Πηγή: metrogreece.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου