Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Τι κάνει σήμερα ο Βαγγέλης Γερμανός;

Ο Βαγγέλης Γερμανός γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε κιθάρα ενώ από πολύ νωρίς συμμετείχε σε διάφορα μαθητικά και συνοικιακά γκρουπ. 

Πέρασε στη Μαθηματική Σχολή του πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης αλλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα εξασφάλισε τη μεταγραφή του στην Αθήνα. Έκανε και τις πρώτες του εμφανίσεις στο Ροντέο και στο Κύτταρο ενώ από τότε είχε αρχίσει να γράφει τα δικά του τραγούδια.



Ο Βαγγέλης Γερμανός έγινε γρήγορα γνωστός. Παρ’ όλη την επιτυχία εκείνου του πρώτου δίσκου, αλλά και την ευρύτατη αποδοχή των επόμενων, ο τραγουδιστής ποτέ δεν αναδείχτηκε σε επαγγελματία, καθώς πάντα ο ίδιος επέλεγε πότε και υπό ποιες συνθήκες θα δημοσιοποιούνταν η δουλειά του.

Εκτός από τη μουσική ο Βαγγέλης Γερμανός έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική αφού εμφανίστηκε στην ταινία «Βαριετέ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου και στο «Ο αδερφός μου κι εγώ» του Αντώνη Κόκκινου ενώ έχει κάνει και ένα πέρασμα από την τηλεόραση στη σειρά «Νυχτερινοί ακροβάτες» το 1993 και στο «Γλυκόξινο Κρασί» το 2000 και σε άλλες. 

Αυτή την περίοδο, όπως λέει στο newsbeast.gr ο Βαγγέλης Γερμανός, ετοιμάζει μία δισκογραφική δουλειά χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πότε αυτή θα κυκλοφορήσει στην αγορά. «Ξέρετε, τα πράγματα είναι πάρα πολύ ρευστά και δύσκολα αυτή την περίοδο. Οπότε, δεν μπορώ να πω με σιγουριά πότε θα κυκλοφορήσει η δουλειά μου. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε επάνω σε αυτή», μας είπε. 

 

Στον ελεύθερό του χρόνο ο τραγουδιστής διαβάζει πολύ και του αρέσει να ενημερώνεται για τα τρέχοντα ζητήματα της πολιτικής και όχι μόνο. 

Του αρέσει επίσης να κολυμπάει πάρα πολύ, λατρεύει τη θάλασσα και θεωρεί ότι η μουσική είναι «η τέχνη της ζωής μου». 

Ο Βαγγέλης Γερμανός κάνει διάφορες εμφανίσεις σε μπαρ. Εμφανίστηκε σε μαγαζιά του Ρεθύμνου και στο Ζούμπερι. 

Παρά την κρίση που επικρατεί, εκείνος θα συμβούλευε τους νέους να ασχοληθούν με το τραγούδι και τη συγγραφή στίχων. Κι αυτό διότι, όπως λέει, η μουσική σου ανοίγει «δρόμους να δραπετεύσεις». «Φυσικά και θα ενθάρρυνα τους νέους να δοκιμάσουν το τραγούδι, αρκεί να έχουν ταλέντο. Η μουσική είναι τέχνη και για μένα είναι όλη μου η ζωή». 

Υποστηρίζει μάλιστα ότι η κρίση δεν τον έχει επηρεάσει διότι «δεν είχα ποτέ εξάρσεις την εποχής της αφθονίας και των παχιών αγελάδων. Έκανα πάντοτε συντηρητική ζωή και γι’ αυτό δεν έχω επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την κρίση. Αναμφίβολα όμως προσέχω τον τρόπο που κινούμαι και πως δαπανώ τα χρήματά μου». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου