Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012


Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος και ο Αθανάσιος Πλεύρης στη Βουλή με αφορμή την συνέντευξη του δεύτερου στο ΒΗΜΑ FM και τα... υποτιμητικά του σχόλια για τον Χρυσανθακόπουλου. Στο ΛΑ.ΟΣ. χτυπάνε οι καμπάνες της «διάλυσης» και στη Βουλή οι βουλευτές δείχνουν τα δόντια τους ο ένας στον άλλον σαν να επιδίδονται σε αγώνα πολιτικής επιβίωσης.  

Σύμφωνα με το politikosafari.gr, οι φωνές των δύο βουλευτών ακούστηκαν έως το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη. Από τη στιγμή που ο κ. Πλεύρης υπερασπίστηκε τον Μάκη Βορίδη και τον  Άδωνι Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντας χθεσινό στο ΛΑ.ΟΣ τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο, τα αίματα άναψαν στο κόμμα. Ο Χρυσανθακόπουλος απάντησε σε άπταιστα... γαλλικά στον Πλεύρη πυροδοτώντας την έκρηξη και άλλων βουλευτών όπως του Αϊβαλιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αθανάσιος Πλεύρης όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου και την σκληρή κριτική που άσκησε στον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη για την αποχώρησή τους από το ΛΑΟΣ, τόνισε ότι οι βουλευτές ήταν στο κόμμα από την πρώτη στιγμή και δεν περίμεναν να ενταχθούν σε αυτό, όταν αύξησε την δύναμη του, φωτογραφίζοντας έτσι τον Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο.



http://www.newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου