Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Καμμένος κατά Χαρακόπουλου και στη μέση ο… Ζώης!


Διαστάσεις λαμβάνει η χθεσινή περίεργη ιστορία με το απειλητικό σημείωμα που τοιχοκολλήθηκε στην πόρτα του γραφείου του βουλευτή της Ν.Δ. Μάξιμου Χαρακόπουλου.
Στο σημείωμα (διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ) γίνονταν αναφορά και στον ανεξάρτητο βουλευτή (διαγραφέντα από τη Ν.Δ.) Πάνο Καμμένο για τον οποίο μάλιστα καταλογίζονταν στον κ. Χαρακόπουλο πως με δική του ευθύνη διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Πάνος Καμμένος σήμερα απάντησε με σκληρή γλώσσα μέσω twitter στην όλη ιστορία ζητώντας από τον Άρη (Σπηλιωτόπουλο) να «μαζέψει» τον Μάξιμο Χαρακόπουλο στον οποίο μάλιστα απέδωσε ότι έστησε την όλη ιστορία ως προβοκάτσια προκειμένου να πληγεί ο Χρήστος Ζώης (που εσχάτως διεγράφη από τη Ν.Δ. επειδή καταψήφισε το δεύτερο μνημόνιο)!
kamenos tw_1
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος επανήλθε λίγο αργότερα και με νέο μήνυμα μέσω twitter στο οποίο παραπέμπει στο αναλυτικό ρεπορτάζ του Onlarissa.gr για τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Ζώη, αφήνει να εννοηθεί πως η ιστορία με το απειλητικό μήνυμα έγινε ως «αντιστάθμισμα» τον όσων σκληρών είπε ο Χρήστος Ζώης.
kamenos tw_2
Και η ιστορία αναμφίβολα θα έχει συνέχεια...
Απόστολος Ράιδος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου