Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μια φανέλα, μια ιστορία

Η νέα φανέλα της εθνικής ομάδας του Φερνάντο Σάντος παρουσιάστηκε χθες, στέλνοντας μηνύματα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έρχεται, και εκείνο που… κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει.

Η ομάδα που πήρε τη σκυτάλη της «επίσημης αγαπημένης» του ελληνικού φίλαθλου κοινού από την αντίστοιχη του μπάσκετ, μετά την κατάκτηση του Euro του 2004, ετοιμάζεται να διεκδικήσει το όποιο μερίδιο καινούριας διάκρισης της αντιστοιχεί. Και μάλιστα, σε μια εποχή εθνικής απογοήτευσης, όπου ο μέσος Έλληνας πολίτης περιμένει να βιώσει χαρά και συγκίνηση, κυρίως από τον αθλητισμό.
Η εντός έδρας εμφάνιση, που είναι λευκή, διατηρεί τα κλασικά χρώματα του λευκού και του μπλε. Η εκτός έδρας εμφάνιση απ’ την άλλη, που είναι μπλε, περιλαμβάνει ουσιαστικά τριχρωμία, με βαθύ μπλε, λευκό και γαλάζιο.
Στις εκπλήξεις που χαρακτηρίζουν τη νέα φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, μπορεί κανείς να καταγράψει τη χαραγμένη φράση «Uefa Euro Champions 2004», η οποία βρίσκεται στο πίσω μέρος της λαιμόκοψης της εμφάνισης. Για να θυμίζει εκείνον τον εθνικό άθλο. Και να ανοίγει την όρεξη για μεγάλες διακρίσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου