Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Που είναι το ΑΦΜ οεο ;;;;;;;;;;


Επιστολή "Αγανακτισμένου" που εστάλη στο 4 Οκτωβρίου

Ερώτηση των νέων προς:

Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Α. Παπαμιμίκο
Επιτροπή Οικονομικών ΟΝΝΕΔ


Αγαπητοί κύριοι,

εδώ και πολύ καιρό διαβάζουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις σας, ενώ δεν λείπουν και διάφορα σχόλια από στελέχη σας στο Facebook. Είμαι ένας από αυτούς που πέρυσι είχα συμμετάσχει στις διαδικασίες εκλογής Προέδρου ΟΝΝΕΔ πιστεύοντας τα λεγόμενα του νυν Προέδρου περί διαφάνειας και κάθαρσης.

Σήμερα, 1 χρόνο μετά, καμία από τις εξαγγελίες του δεν έχουν υλοποιηθεί. Σε μία εποχή ανεργίας και οικονομικής ανέχειας, η ΟΝΝΕΔ σπαταλά ένα κάρο χρήματα σε ανούσιες εκδηλώσεις προσωπικής προβολής κάποιων στελεχών της, κατασκευάζει μανιωδώς πολλαπλές ιστοσελίδες (λες και η μία της ΟΝΝΕΔ δεν είναι αρκετή για να στεγάσει όλες τις δράσεις της), πετάει χρήματα σε διαφημιστικά σποτ και καμπάνιες αμφιβόλου περιεχομένου.

Αντίθετα ... πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν είδα την ΟΝΝΕΔ να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις στις πλατείες και ειδικά στην πλατεία Συντάγματος. Προφανώς, η ηγεσία της δεν αισθάνεται αγανακτισμένη με αυτά που συμβαίνουν ... αλλά προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ενδεχόμενο βουλευτικών εκλογών! Οι νεολαίοι της Νέας Δημοκρατίας προβάρουν ήδη τα κυβερνητικά τους "πουκαμισάκια" και μοιράζουν αξιώματα που θα προκύψουν από την πτώση του ΠΑΣΟΚ.

Να σας πληροφορήσω λοιπόν πως για μία μεγάλη μερίδα νέων ... ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δεν έχετε καμία διαφορά. Δεν μπορείται να σώσετε την χώρα γιατί απαρτίζεστε από ανεπάγγελτα "κομματικά" στελέχη και ανθρώπους που ανδρώθηκαν στις παρυφές των κομμάτων κάνοντας δουλειές με τις πλάτες των κομμάτων σας, εις βάρος του δημοσίου.

Πριν προχωρήσω στην πλήρη αποχώρηση μου από τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελα μία απάντηση στα εξής ερωτήματα:

1) Πόσα χρήματα έχει δαπανήσει η ΝΔ σε αυτόν τον 1 χρόνο για την ΟΝΝΕΔ;

2) Γιατί ποτέ δεν βγήκε το περιβόητο ΑΦΜ της ΟΝΝΕΔ με το οποίο ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μας έπεισε περί κάθαρσις;

3) Πότε θα βγείτε συντεταγμένα στις πλατείες;

4) Δεσμευέται ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ότι κανένα από τα στελέχη της νεολαίας δεν θα είναι υποψήφιος σε ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές ή αντίθετα υποθάλπτει την άθλια τακτική του να χρησιμοποιούν στελέχη του την ΟΝΝΕΔ ως όχημα προσσωπικών πολιτικών φιλοδοξιών;

Ελπίζωντας να λάβω απάντηση σας
Γιάννης Παπαδόπουλος 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου