Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο Θ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ - ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ Γ. ΚΟΣΜΙΔΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ- ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Αίσθηση έχει προκαλέσει το άρθρο του ανιψιού του τέως Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κοσμίδη, Θώμα, ο οποίος είναι επίσης εκλεγμένο μέλος της ΟΝΝΕΔ Χίου (Τ.Ο. ΝΟΤΙΑΣ ΧΙΟΥ) με το οποίο καταφέρεται ευθέως κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά των Κυβερνήσεων Καραμανλή, καθώς αναφέρει ότι απέκρυπταν την πραγματική κατάσταση της χώρας. 
Συγκεκριμένα στο άρθρο του αναφέρει: "...Ναι, σας ψηφίζαμε. Αλλά σας ψηφίζαμε χωρίς να γνωρίζουμε την πραγματικότητα ή καλύτερα χωρίς να μας αποκαλύπτεται την πραγματική κατάσταση της χώρας.". Ενώ σε άλλο σημείο του εν λόγω άρθρου καταφέρεται επίσης ευθέως κατά του πρώην Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Καραμανλή, ο οποίος οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία μετά από 11 χρόνια και πάλι στην εξουσία. Λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν φταίμε εμείς αν ένας πρόεδρος ενός κόμματος κατεβαίνει με το σύνθημα «επανίδρυση του κράτους» και δεν κάνει τίποτα." Το σύνθημα "επανίδρυση του Κράτους" ήταν το κύριο προεκλογικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας και του Κ. Καραμανλή στις εκλογές του 2004.

Το συγκεκριμένο άρθρο ο κ. Κοσμίδης το δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες και φέρει τον τίτλο "Αγανακτήστε".

Τώρα αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα υπάρξει αντίδραση στη Νέα Δημοκρατία ή στην ΟΝΝΕΔ, ώστε να επιβληθούν κυρώσεις στον κ. Κοσμίδη, καθώς με το εν λόγω άρθρο του προκαλεί βλάβη στο κόμμα του, αφού υιοθετεί το επιχείρημα ΠΑΣΟΚ ότι η Νέα Δημοκρατία έκρυβε την πραγματική κατάσταση της οικονομίας της χώρας και επομένως σύμφωνα με το καταστατικό της ΟΝΝΕΔ του επιβάλλεται διαγραφή. Πριν από ένα χρόνο στη Ν.Δ. ήταν αρκετό να συκοφαντηθεί κάποιος,  ώστε να του επιβληθούν κυρώσεις, άραγε ο κ. Κοσμίδης θα έχει κάποια ή λόγω του θείου του και της εσωκομματικής πλευράς που υποστηρίζει (Α. Σαμαράς) έχει ασυλία.

Αναλυτικά το άρθρο του μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου